19 Aylık Tuvalet Eğitimi
182 görüntüleme
N
Nil B.
3 Ağustos 2026 13:53
Bana daha çok erken geliyor ama kızım yanıma gelip çiş diyor yapabilirsin diyince bezine çişini veya kakasını yapıyor bu şekilde tutabiliyor olması tuhafıma gitti eğitimi versem mi diyorum ama herkes daha çok erken diyor. Bir kere klozete otutturdum korktu istemedi. Ama bezine yapacağı zaman bana haber veriyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
S
Sude ..
3 Ağustos 2026 14:10
Merhaba benim kızım da 15 aylıkken kaka diye haber veriyordu 16 ayda önden kaka diyerek sonrasında yapmaya başlamıştı klozete uyumlu küçük kapak aldık, renksiz stickerlar yapıstırdım ilgisini cekebilecek duvarlara ve oyuncaklar verdim eline korkmadan oturmaya alıştı suan 18 aylık kakayı tuvalete yapıyor bazı günler kaçırdığımız oluyor sıklıkla tabii daha tak oturtamazlar bu aylarda diye düşünüyorum üzerine pek düşmüyorum böyle durumlarda korkmaması cekinmemesi için kendisi bazen de söylüyor ama oturmak istemiyor ilgisini çekenilirsem oturuyor yoksa zorlamam belki oyle tapabilirsiniz ama bizim çiş farkındalıgımız pek yok bi kaç kez çiş dedi ama kelime anlamı belirgin dwfil herhalde henuz
Yükleniyor...