19 Aylik İshal Kaka Hic Birsey Yemiyor

157 görüntüleme
B

Beyza ..

22 Haziran 2026 16:19
Memlekete geldik uçağa bindi o gün zaten düzgün şeyler yememişti şimdi hiç birsey yemiyor sadece mama iciyor sıvı kaka yapti 1 kez baya ama hiç biesey demiyor asla ne yapicam bilmiyorum yoğurt çok severdi onu bile yemiyor
H

Hilal

22 Haziran 2026 18:38
Kızım 16 aylık, 2 hafta önce ishal oldu, bir hafta sürdü ishali, ishal boyunca mama dışında hiç bişey yemedi, yemek istese bile karnı ağrıyıp ağlamaya başlıyordu belki sizde de ağrı olduğu için yemek istemiyordur
B

Beyza ..

22 Haziran 2026 18:54
Nasil geçirdiniz peki
E

Elif A.

22 Haziran 2026 19:27
Üstelemedim vücüdu güç toplamak için istemiyordur sıvı alması önemli iki gün mama meyve suyu belki içerse tavuk suyu su bunları eksik etmeyin yemek için zorlamayın güç toplayınca yer sindirim sistemi çok bencildir bütün enerjiyi çeker çocuk o enerjiyi iyileşmek için kullanacak şuan
E

Elif A.

22 Haziran 2026 19:29
Elif Aydın
Üstelemedim vücüdu güç toplamak için istemiyordur sıvı alması önemli iki gün mama meyve suyu belki içerse tavuk suyu su bunları eksik etmeyin yemek için zorlamayın güç toplayınca yer sindirim sistemi çok bencildir bütün enerjiyi çeker çocuk o enerjiyi iyileşmek için kullanacak şuan
Olurda yerse bol pirinçli yogurt çorbası yada muz verin yemezse bunlarıda pirinç haşlayın iyice lapa olsun az balla bir çimdik tuzla robottan geçin muhallebi gibi oluyor onu verirsiniz
H

Hilal

22 Haziran 2026 19:31
Beyza
Nasil geçirdiniz peki
Doktor kaka tahlili yaptı, kötü bişey çıkmayınca ilaç vermedi sadece probiyotik verdi onu kullandım ve normalden daha fazla mama verdim sıvı kaybı olmasın diye, su vermeye çalışın bir de
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir