19 Aylık Benden Ayrılmıyor Oğlum

39 görüntüleme
C

Cansel C.

23 Ağustos 2025 21:18
Merhaba oğlum 19 aylık sosyal bir bebek bu zaman kadar yabancılığı olmadı hala daha yok . Ama inanılmaz bir anne düşkünlüğü başladı kendi kendine oyalanan oynayan bebek gitti sürekli yanımda oturmamı oyun oynamamı tuvalete girmeme izin vermeyen bir bebek geldi 1 aydır böyle sürekli uykusundan bile uyanıp sarıl anne öp anne yürümek istemiyor sürekli kucak isityor . 17. Ayından meme bıraktık gayet de güzel gitti sürecimiz aşamalı şekilde Ozaman bile böyle olmadı . Ama şuan sürekli meme aç bakıdam öpücem başladı 🥲 bir yerde hata mı yaptık normal midir
C

Cansel C.

23 Ağustos 2025 21:20
Ben yanında değilken beni aramıyor babane dede çok güzel vakit geçiriyor ama ben geldiğimde oyun bile oynamak istemiyor kimseyle
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

23 Ağustos 2025 21:21
Bebeklerde dönemsel olarak ayrılık kaygısı olabiliyor anlayışla karşılayın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Psikolog arkadaşlarım daha net açıklar bu durumu ama endişeleneceğiniz bir durum olduğunu hiç sanmıyorum.
C

Cansel C.

23 Ağustos 2025 21:24
Teşekkür ederim yorumunuz için umarım ayrılık kaygısıdır ben meme acaba sonradan mı etkiledi diye düşünmeye başladım sıfır ağlama ile bitirdik diyebilirim konuşarak izah ederek önce gece sonra gündüz 2 ay arayla .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir