19 Aylık

53 görüntüleme
S

Sena K.

11 Şubat 2026 08:37
Bebeğim emiyor ve hiçbir şey yemiyor bu durumu nasıl düzenlerim şurup almam gerekir mi iştah için
A

Arzu.G

11 Şubat 2026 09:19
Kan değerlerine baktirdiniz mi ? Özellikle demirin eksikliği iştahsızlık yapıyor oğlum da öyleydi demiri yükselince düzeldi tabii bu arada emzirme zamanını da düzenledim gündüz sadece uykuya geçmeden emiyor başka yok .diğer türlü ek gıdaya isteği olmuyordu emerken. 18 aylık bu arada
A

Arzu.G

11 Şubat 2026 09:19
Hastalık diş süreci gibi memeye düşeceği bir dönemde değilseniz emzirmeyi azaltın deneyin bi
S

Sena K.

11 Şubat 2026 09:25

Arzu.G

Kan değerlerine baktirdiniz mi ? Özellikle demirin eksikliği iştahsızlık yapıyor oğlum da öyleydi demiri yükselince düzeldi tabii bu arada emzirme zamanını da düzenledim gündüz sadece uykuya geçmeden emiyor başka yok .diğer türlü ek gıdaya isteği olmuyordu emerken. 18 aylık bu arada

Değerlerine baktırmadım diş sürecinde fakat bunun da dışında sürekli düşkün zaten düzene girmesi gerekiyor gibi ,teşekkür ederim
C

Cerennn

11 Şubat 2026 16:22
Benim oğlum 17 aylık bizde ek gıda ile ilgili sürekli sorun yaşıyoruz. Emdiği için Bıraz süt bile içse doyduğunu düşünüyordu. Yaklaşık 5 gündür emzirmeyi kestim ve iştahı Bıraz arttı gibi. Keşke biraz daha erken kesseydık
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

11 Şubat 2026 20:45
Merhaba; diş, hastalık süreçleri ya da kan değerlerindeki eksiklikler redde sebep olabiliyor. Hem burda hem instagram profilimde ek gıda reddine dair yazım mevcut. Yönlendirici olacaktır🌺

https://www.instagram.com/reel/DPmQae9CH59/?igsh=YWUzOWNranVnYmlv

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir