19 Ay Mama

75 görüntüleme
B

Betül Y. ..

12 Mart 2026 15:01
Arkadaşlar 19 aylık hipp 3 mama kullanıyoruz öğlen uykusu öncesi ve akşam uykusundan önce . Artık normal süte mi geçmeliyiz ? Yoksa mama mi kullanmaya devam edelim?
G

Gülcan Ş.

12 Mart 2026 15:44
Ben doktorun yorumun da 18 aya kadar sonrasında süte geçebilirsiniz diye okumuştum ben ilk kızımda 18 ayda bıraktırdım süt ve kefirle devam ettim
Ayfer U.

Ayfer U.

12 Mart 2026 16:33
18 aydan sonra inek sütü öneriyor uzamanlar ama inek sütünün sindirimi daha zor olduğu için çocuk özelinde konuşmak lazım 17. Ayımızı tamamlamak üzereyiz sadece 5 gün denedim ileri derecede kabızlık yaptı maalesef
B

Betül Y. ..

12 Mart 2026 16:41
Teşekkür ederim az bir şekilde deneyip ilerliyim elimdeki mama varken olmadı tekrar mama vs denerim
B

Betül Y. ..

12 Mart 2026 16:41
Gülcan Şahan
Ben doktorun yorumun da 18 aya kadar sonrasında süte geçebilirsiniz diye okumuştum ben ilk kızımda 18 ayda bıraktırdım süt ve kefirle devam ettim
Bu arada hangi sütü veriyorsunuz
G

Gülcan Ş.

12 Mart 2026 16:55
Ben kızıma genellikle içim yada Torku veriyorum ama market markalarının sütlerinden de verdiğim oluyor benim kızım büyüdü [18.aydan](18.aydan) sonra gece beslenmesini bıraktık akşam yatmaya yakın beraber yemek yiyip meyve de verip yarım saat sonra yatmaya giderdik sütü gün içerisinde ara öğün olarak tek sefer verirdim fazlası kansızlık yapıyormuş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir