19 Ay Hırçınlık Ağlama Sürekli

305 görüntüleme
Ö

Öyk

31 Temmuz 2026 14:32
19 aya yeni girdi ama sürekli istediği olmayınca ağlama istekleri olmaya başladı bu süreçte yapma diyince daha çok yapıyor nasıl yöneticez bağırmadan bu süreci
Ş

Şule Z.

31 Temmuz 2026 15:32
Benım bebeğimde 13 aylık bizde aynı durumdayız. Genelde kendine zarar vermeyecek şeylere hayır dememeye çalışıyorum. Ve hayır kelimesi yerine no no demek bi tık işe yaradı diyebilirim.
Ayfer Y.

Ayfer Y.

31 Temmuz 2026 22:56
Bebekler için bu süreç çok normal üç yaşa kadar devam edecek gibi duruyor benim bebeğim de aynı şekilde sinirlenince kafasını sallıyor. Tek yapabileceğimiz sabretmek sanırım ve kendileri için tehlike oluşturan her şeyi kısa ve öz bir şekilde hayır diyerek engellememiz gerekiyor sınır koymazsak da ileride daha zor olacak. Herkese kolaylık diliyorum.
T

Tuğbada

7 Ağustos 2026 18:23
Ayfer Yılmaz
Bebekler için bu süreç çok normal üç yaşa kadar devam edecek gibi duruyor benim bebeğim de aynı şekilde sinirlenince kafasını sallıyor. Tek yapabileceğimiz sabretmek sanırım ve kendileri için tehlike oluşturan her şeyi kısa ve öz bir şekilde hayır diyerek engellememiz gerekiyor sınır koymazsak da ileride daha zor olacak. Herkese kolaylık diliyorum.
3 yaşa kadar böyle sürerse nasıl dayanıcaz çok zor benimde daha 16 aylık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir