18aylık Boy Kılo

193 görüntüleme
Melike A.

Melike A.

10 Ağustos 2026 13:48
18aylık oğlum 9.750 kılosu boyu ise 77 santim cevremizde cocugumuza dair cok zayıf cok kısa deniliyo cocugum cok iştahlı bir bebek olmadı cok hareketli yemek yemediği zamanlar zorla yedırmeye calışmadım herkes böyle olmaz cocuk zayıflıktan hastalanıcak vs deniliyo ben ve eşimin boyu cok uzun değil hastaneye gittiğimizde kan degerleride gayet iyi acaba gerçekten ben yemek yemediği zamanlar cok ısrar ederek yedırmem mı gerekıyo kılosu gercekten cok mu az bilemiyorum sürekli cocuguma kılo aldırma düşüncesi geliyo napmam lazım bilemiyorum bi fikir verebilecek varmı acaba
C

Cido

10 Ağustos 2026 13:50
Her bebek ayri ozelliklere sahip ve onlada yapabilecegimiz en buyuk kotuluk kiyaslamak. Degerleri iyi ise ve doktoru da gelisiminde bir sorun gormuyorsa dert etmeyin derim. Siz cocugunuz icin en iyisini yapiyorsunuz. Onu zorlamak yemekle iliskisini bozabilir.
Hatice N.

Hatice N.

10 Ağustos 2026 13:54
Bence asla ısrar etmeyin bunu hiç bir uzamanın önereceğini düşünmüyorum alternatifler üretin çeşit sunabilirsiniz yeme aralığını sıklaştırabilirsiniz ama kesinlikle zorlamayın derim birde evet etkileyici bir konu ama doktorunuz gelişimi iyi diyorsa değerleride dediğiniz gibi iyiyse kimseye kulak asmayın her çocuk bir değil her çocuk kilolu olmak zorun da da değil kendinizi yıpratırsınız aile olarak çok uzun boylu değiliz demişsiniz zaten ki yanlış bilmiyorsam bir yaş için 75 boy bekleniyor her ay 4-5 cm atmasını bekleyemeyiz bir bebekten kimseye kulak asmayın doktorunuzu dinleyin sadece 🙏🏻
s

sude

10 Ağustos 2026 13:55
doktor sorun yok diyorsa takma kimseyi zaten insanların bu tombul bebek sevdasını anlamıyorum ısrar edersen ters tepebilir elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir