18.ay Aşısı

32 görüntüleme
S

Selin A.

4 Mart 2026 23:14
Merhabalar , 18. Ay aşısı ne zamana kadar yaptıralabilir. [18.ay](18.ay) bittikten sonra herhangi bir süresi var mı yaptırmak için sağlık ocağından hala aramadılar bu noktada biraz endişelendim . Teşekkür ederim.
A

Arzu.G

4 Mart 2026 23:24
18 e yeni mi girdiniz yoksa ayı bitirdiniz 19 a mi girdiniz ? Bizi 18bitip 19a girince aramislardi yaptırdık geçen hafta
S

Selin A.

4 Mart 2026 23:29

Arzu.G

18 e yeni mi girdiniz yoksa ayı bitirdiniz 19 a mi girdiniz ? Bizi 18bitip 19a girince aramislardi yaptırdık geçen hafta

19 a girdik 10 gün oldu ben de ararlar diye bekliyorum ama geçte kalmak istemedim sizin kaç gün oldu 19 a gireli Arzu hanım teşekkür ederim☺️
A

Arzu.G

4 Mart 2026 23:34

Selin Altıntaş

19 a girdik 10 gün oldu ben de ararlar diye bekliyorum ama geçte kalmak istemedim sizin kaç gün oldu 19 a gireli Arzu hanım teşekkür ederim☺️

Şubat 28de 18 bitti bizim daha yeni girdik 19 a :) geçen hafta aradılar çağırdılar aşıya .bazen ebeler not almamış olabiliyor sistemi de sürekli kontrol etmiyorlarsa atlamış olabilirler belki .çok da geciktirmeyin yakındır nasılsa sağlık ocağı ,sabah yürüyüşünde bı uğrayın ebenin yanına 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir