18 Günlük Huzursuz
65 görüntüleme
B
Birce
21 Ocak 2026 14:18
18 günlük kızım var. 2 gündür gaz sancısı çekiyor ve kaka yapamıyor. Bu nedenle uykuları da iptal. Sürekli mıkırdanıyor ya da ağlıyor ve sürekli meme istiyor. Ne yapıcamm

Hacer A.
21 Ocak 2026 14:45
Ben kaka yapamadığı zaman poposuna kulak çubuğu ile zeytinyağı sürüyordum ve 2 dk içinde faydasını görüyordum. Gazı içinde ayaklarını bacaklarını sıcak tutup kiraz çekirdeği koyuyordum
T
Tuba
21 Ocak 2026 16:23
Malesef 15. Gün gaz sancıları artıyor bizde sizinle aynı durumdaydık gaz damlası ve probiyotik birazda olsa bebegimi rahatlatmıştı ama 2 gün kaka yapamaması normal tam doyup doymadıgını kontrol ettinizmi

İlknur Ö. ..
21 Ocak 2026 17:40
Benimde 10. Günden sonra devletin verdiği d vitaminini vermeye başladıktan sonra sizin şikayetlerinizden neredeyse her emzirmede kakasını yapan kızım sancı çekiyordu araştırınca bu şikayetlerin çok kişide olduğunu ve değiştirince bebeklerdeki sorunun geçtiğini yazmışlardı bende ertesi gün eczaneden başka aldım sorun kalktı rahatlamıştı bebeğim aklınızda olsun
S
Seyma S.
21 Ocak 2026 17:53
Ayni sekilde d vitaminini baska marka deneyin diyecektim ben de
B
Birce
21 Ocak 2026 18:03
Ocean D vitamini kullanıyorum aslında. Symbiosis probiyotiği de var. Çiş sayısı günde 8i bile geçiyo genelde ama her bezinde kaka gördüğüm bebişim bugün 1 kez yapabildi sadece. Üzülüyorum bende onu böyle görünce. Ne kadar sürer böyle acaba