18 Günlük Emzirme Saati

232 görüntüleme
T

Tuğçe A.

18 Haziran 2026 18:53
Bebeğim 18 günlük ortalama 2 3 saatte bir emzirmek için uyandırıyorum 3800 kilosu doğru mu yapıyorum ne zamana kadar bu şekilde beslenmesi gerekıyor
Z

Zeynep N. İ.

18 Haziran 2026 19:12
İlk ay kontrolünüze kadar bu sıklıkta devam ederseniz iyi olur, sonra doktorunuza sorarsınız, o sizi yönlendirir :)
S

Selver

18 Haziran 2026 19:46
Sema Gözacan
Bence uyandırmayın kendisi ne zaman uyanırsa o zaman verin . Ki bebek açıktığında uyanır ☺️ osman hocada öyle diyordu bende oğlumu hiç uyandırmadm üstelik 3070 doğmuştu .
Sarılık olmadımı bebeğiniz?
K

Kader T.

18 Haziran 2026 19:50
Sema Gözacan
Bence uyandırmayın kendisi ne zaman uyanırsa o zaman verin . Ki bebek açıktığında uyanır ☺️ osman hocada öyle diyordu bende oğlumu hiç uyandırmadm üstelik 3070 doğmuştu .
Bebek ilk ay uyanmiyorsa en geç 3 saatte 1 uyandırarak beslenmelidir. Yeni doğanlarda açlık ve tokluk algısı yoktur. Ayrıca kendilerini hâlâ anne karnında sandıkları için uyumaya devam ederler. Uzun aralıklarla uyumasina izin verilirse yeterli beslenemez. Osman hoca ilk ay için bırakın uyusun demiyor daha sonraki dönemler için söylüyor bunu.
Sema G.

Sema G.

18 Haziran 2026 20:01
Selver
Sarılık olmadımı bebeğiniz?
Hayır çok şükür olmadı
S

Selver

18 Haziran 2026 20:49
Sema Gözacan
Hayır çok şükür olmadı
🧿 🌸
Göktenur B.

Göktenur B.

18 Haziran 2026 22:52
İki çocuktan tecrübeliyim uykuyu çok seviyorlar yenidoğan döneminde günlük ortalama 18 saat uykuda geçiriyolarlar ilk oğlum 3 saate bir emzirirdim doğdu zaman yoğun bakımda kalmıştık bu düzene alışmıştı zamanla her istediğinde emzirdim aslında yenidoğan döneminde bebek her istediğinde sık emzirilmeli diyolar ama sürekli uyku halindeler 2 3 saate bir beslemek gayet normal zaten küçücük mideleri var hemen doyuyorlar bence her beslenme bebeğe özel küçük oğlum doğdundan beri 2 3 saate bir emer halada öyle 10.5 Aylık olduk minimum 3 saat geçer hatta 1 aylık felandi gece 4 5 saat uyduğunu biliyorum ama kilo alımımız hep iyi oldu çişli bezini takip edin aylık kontrolünuzde kilosuna bakın aç olsa zaten emmek ister içiniz rahat olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi
D

Dicle İ.

18 Haziran 2026 23:06
Biz 3600 doğduk yarım saatte bir emziriyodum süt istiyen bi bebekti şuan 7 aylığız hiç bi problem yok şuan bile saatte 1 emxiriyorum gece 2 yada 3 defa istiyo
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir