18 Aylık Uyku Sorunu

73 görüntüleme
U

Umay D.

23 Şubat 2026 06:57
18 aylık oğlum geceleri çok sık kalkıyor geri uykuya dalamıyor 2-3 saati buluyor uyusa bile 5-6 da uyanıyor uykusunu alamadığı için sürekli huysuz sınırlı agresif şaştım kaldım mental olarak tükendim
C

Cerennn

23 Şubat 2026 07:30
Benimde oğlum 18 aylık oldu hep uyku sorunumuz vardı ama artık yoruldum. Uykusu bölünmesin diye memeden kestim ama yine olmadı. Hala her gece 5-6 kez uyanıyor ve emmediği için hemen uykuya geçemiyor. Ne zaman düzelicek gerçekten merak ediyorum. Bay bay night uyku damlası denemiştim aylar önce ama huzursuz yaptı. Başka ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum artık. Delirmek üzereyim o kesın.
B

Betül Y.

24 Şubat 2026 16:56
Benimde 18 aylık kızım var uykudan 2-3 uyanıyordu zaten ama şu an resmen uykuya direniyor uyumak istemiyor zorla uyutuyorum gece hemen hop kalkıyor ve uyumak istemiyor
M

Merve G. ..

25 Şubat 2026 01:21
merhaba arkadaşlar

Bnm kızımda 16 aylık diş çıkarma sürecindeyiz alt azılar çıktı üstte köpek dişler ve allçtta 2diş daha çıkıyor her gece 2de uyanıp 5 e kadar ara arar uyanıyor sallıyorum sürekli

mama da içiyor bu gece uyku öncesini vermedim acaba gaz vs mi oluyor diye bakalım inş güzel geçer

Bu dönemler geçiş atak yaşıyorlar mış

Uyku düzensizliği normalmiş Allah sabır versin ve yardımcımız olsun inşallah
C

Cerennn

25 Şubat 2026 01:32
Bizde 18 aylık olduk evet uyku sorunumuz vardı ama bunda uykuya direnme arttı. Kalkıp evi gezip oturuyor sonrada yatmak ıstemıyor. Doğdu doğalı gaz ve uyku sorunumuz var ne zaman gece deliksiz uyuycam merak ediyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir