18 Aylık Uyku Sorunu
60 görüntüleme
K
Kevser Ö.
30 Kasım 2025 17:41
Bebeğim 18 aylık gündüz ve gece uyumaya direniyor aslında sadece uyumaya da değil her şeye direniyor çok şiddetli bağırma ve ağlama ile bezini değiştirmeye üstünü değiştirmeye yemek yemeye bazen emmeye direniyor sürekli inatlaşma hali var hiç çözemiyorum ne yapacağım bilemiyorum bugün hiç uyumadı akşam oldu duşunu aldırdım zor da olsa rutinini yerine getirdik ama 1,5 saat ağladı bağırdı bekledim sakinleştirmeye çalıştım ama devam etti yaklaşık 1 aydır böyle ve çözemiyorum bu durumu yaşayan var mı sebebini bilen artık çok yoruldum zaten her zaman zor uyuyordu iyice her şey kötüye gitti
G
Gonce K. ..
30 Kasım 2025 18:40
Benim bebeğimde 18 aylık bu aylarda inatlaşma normal sanırım benim oğlumda öyle istediğini yapmayınca bağıroyor ağlıyor kendini yere atıyor ama ben hemen sarılıyorum kucağıma alıyorum dikkatini başka şeye çekiyorum unutuyor uykusuzluktan ağlıyor olabilir ben gündüz 12 de uyutuyorum 1 buçuk saat uyuyor gece uykusuna 20.00 gibi geçiyor ama geniz etinden dolayı sanırım bilmiyorum sürekli uyanıyor gece düzenimiz yok bizimde bende ne yapacağımı bilmiyorum
K
Kevser Ö.
30 Kasım 2025 18:49
Dikkatini başka şeye çeksek de unutmuyor gündüz de genelde 2 saat uyuyor gündüz uykusunu alsa da yine gece uykusuna ağlıyor gece düzeni bizim de yok surekli uyanıyor dolu dolu gecirdigimiz rahatça uyur dediğim günlerde bile uyanmalari ve ağlamaları var önceden öngörülebilir şekildeydi ama şimdi hiç anlayamiyorum
G
Gonce K. ..
30 Kasım 2025 18:54
Acaba ne zaman düzene girecek uykular gündüz bir şekilde geçiyor ama gecede uyumayınca çok zor oluyor
K
Kevser Ö.
30 Kasım 2025 19:03
Ben artık beklemeyi bıraktım Allah yardımcımız olsun