18 aylık ne kadar gündüz uykusu yapmalı

97 görüntüleme
G

Gizem A.

29 Mayıs 2025 22:53
Bebeğim 18 aylık ve gündüz uykusu çok geç saatlere de 1 saat belki 1.5 saat anca ama bu uyku ona yetmiyo ve akşamüstü 7 8 civarında tekrar uyku istiyo uyutmayı de denesemde uyumuyo sinirle ağlamaklı bi süre sonra gece uykusuna geçiyoruz gündüz ne kadar uyumalı
F

Fatma J. G.

31 Mayıs 2025 10:04
Merhaba benim kızım da ayın 7 sinde 18 aylık olacak bence bebeğinizi uykusu ideal bizde 1.5/2 saat civarı 1 kere öğle uyuyoruz akşam 8 gibi uykusu geliyor ama ben 9 u buluşmaya çalışıyorum. Ayrıca şuan uyku gerilemesi ayındayız uykuya direnmesi çok normal bizde ağlayarak geçiyoruz akşamları ama dediğim gibi bu ayda uyku gerilemesi var telaş yapmayın :)
M

Melek A.

31 Mayıs 2025 23:58
Merhaba, o süreci bizde yaşadık. Oğlum şuan 22 aylık. Gündüz uykusu 1 e düştükten sonra akşam 6 dan sonra sürekli uyku huusuzluğu vardı. 20 aylıkken emzirmeyi sonlandırdım o günden beri bu problemi yaşamıyoruz. Çözüm olarakta o saatler yaklaşınca resetlemek için sokağa ya da terasa çıkıp biraz zaman geçiriyoduk.
G

Gizem A.

2 Haziran 2025 23:33
Ayri ayrı teşekkür ederim içim biraz rahatladı 💘

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir