18 Aylık Memeden Kesme
83 görüntüleme
S
Sıla K.
22 Temmuz 2025 19:51
18 aylık kızımı bir aydır memeden kestim formül mama kullanmıyorum gece 12 saat uyuyor aç kalır mı kestiğimden beri bir kilo kaybetti nasıl bir yol izlemeliyim iştahı az her şeyi yemiyor mama denedim asla içmiyor kilosu ayına göre iyi ama bir kilo kaybetti bu süreçte
A
A.
22 Temmuz 2025 20:00
Nasıl kestiniz merak ediyorum ? Zor oluyor mu nasıl bir yol izlediniz . Fikir amaçlı öğrenmek istiyorum .
S
Sıla K.
24 Temmuz 2025 21:19
Ben annemin yanına gittim yalnızken çok zor oluyor önce gündüz emmelerinş kestim bir hafta boyunca sadece gece emzirdim huysuzlandığı istediği zaman annem dışarı çıkardı ben biraz uzak durdum sonra gece emmesini kestim bir iki gece zor oldu uykuya dalması çünkü emerek uyuyan bir bebekti salladım yanına uzandım su verdim üçüncü gece uyanmalar azaldı ikiye bire düştü derken şuan bi ağrısı yoksa gece boyu uyuyor gerçekten çok rahat ettim hayat kalitem arttı çünkü sürekli saatte bir uyanıp emen bir bebekti
A
A.
25 Temmuz 2025 06:00
Memeden kesmeden önce kaçta gece uykusuna yatıp kaçta uyanıyordu? Kestikten sonra nasıl oldu? Bi değişiklik var mı.
S
Sıla K.
29 Temmuz 2025 15:33
21.00 22.00 civarı uyuyordu biraz havanın geç kararmasından sebep dışarda oluyoruz vs bazen 23 E kalıyor ama memeyle bi ilgisi yok düzeni yaza göre değişti yoksa uyku rutini aynı