18 Aylık Hareketli Dikkati Az

202 görüntüleme
T

Türkan ..

15 Mayıs 2026 01:28
18 çok hareketli dikkati az çok yoruyor önce bukadar aglamazdı şimdi herşeye aflıyor kelime sayımız az tlf istiyor hep ekren magruzuyeti oldu hasta olduğunda verdim şimdi vermiyorum hep aglıyor
Latife K.

Latife K.

15 Mayıs 2026 23:11
Suan sınır koydugunuz için normal bence. Ben hiç vermediğim halde suan sürekli telefonu almak istiyor. Aldıgında da ya ağzına götüyüro ya da parmağıyla kaydırmak istiyor. Ve [18.ayda](18.ayda) çocuklar konuşamadığı için çok huysuzlanıyorlarmıs. Yani beyinsel anlamda aşırı yükleri olduğu için kendini sakinleştiremezmiş
T

Türkan ..

16 Mayıs 2026 20:04
Sizinki konuşıuormu
T

Türkan ..

16 Mayıs 2026 20:04
Latife Karadaş
Suan sınır koydugunuz için normal bence. Ben hiç vermediğim halde suan sürekli telefonu almak istiyor. Aldıgında da ya ağzına götüyüro ya da parmağıyla kaydırmak istiyor. Ve [18.ayda](18.ayda) çocuklar konuşamadığı için çok huysuzlanıyorlarmıs. Yani beyinsel anlamda aşırı yükleri olduğu için kendini sakinleştiremezmiş
Konuşuuormu sizinki
Latife K.

Latife K.

16 Mayıs 2026 20:06
Türkan
Konuşuuormu sizinki
Biz daha 15 aylığız birkaç kelime var suan da bir şeyler diyor ama anlamıyorum ne dediğini
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir