18 Aylık Dudak Morarması
47 görüntüleme
G
Goncagül Ö. ..
13 Temmuz 2025 18:15
Gecen ay gittik bu konu ıcın doktor kan istedi ama veremedim 1 hafta sonra tekrar gidicem hala emzik emiyor ins ondandır korkuyorum da içimi de rahat tutmaya calısıyorum kansızlık ve kalp dedı doktor keske once kalp muane sı olunsa da sonra kan alınma derdı olsa kan alması bile cok zor damarını bulamıyorlar ins bu sefer kolay alınır dudakları mor oluyor genelde aglarken olurdu sımdı sanki normalde de oluyor ama emzik emiyor biraz da ondan mı diyorum tabi emin degıldım ins bisey çıkmaz 🤲 rabbim dermansız dert vermesin dıyorum 2 kere de emzik bıraktırmaya calıstım kızımı tanıyamadım resmen sinir krizi gecırdi 8 de yatan kızım 12 ye kadar uyumadı aglaya aglaya kendinı yere atıyor meme diye eşim dayanamadı gitti aldı eczaneden o gun memesini kaybetti ben de bulamadım artık bıraksın dedım olmadı ins 3. Denememiz kolay olur 🤲 umarım emziktir bu durumu yasayan var mı 🌸
E
Esra K. ..
13 Temmuz 2025 19:27
Emzikten kaynaklı dudak morarmasi yaşayacağını zannetmiyorum bnce kansizliktan olabilir bı ara bnm de kanım çok dusuktu el parmak uçlarım bile morariyordu özellikle soğukta dudaklarım ve ellerim morariyordu banada kalp dediler bişi çıkmadı şükür