18 Aylık Bebek Uçuklar Temas

78 görüntüleme
R

Raziye A.

26 Ocak 2026 13:22
Merhabalar 18 aylık bebeğim var. Ben farkedene kadar uçuklu birisi tarafından öpülmüş. Sonrasında yıkadım eve geldim banyo yaptırdım 2 gün oldu sık sık emziriyorum bir sıkıntı gozlemlemedim henüz ama eli sürekli ağzında dis cikarma surecindeyiz ondan mi yoksa uçukla alakalı bir kasintisi olabilir mi bilmiyorum. Dün gece kafasında ufak kirmizi sislik farkettim. Bu durumu yaşayan var mı çok mu evham yapıyorum bilmiyorum diken üstündeyim bir sıkıntı olur mu diye
M

Merve

26 Ocak 2026 13:49
Bu çok riskli bir durum şuan belirti göstermesede ilerde virüs kaptıysa uyanabilir doktora gitmelisiniz bence Allah korusun
R

Raziye A.

26 Ocak 2026 13:54
Yarına randevu bulabildim doktora gitcem ama endiseliyim umarim bir sıkıntı olmaz😔
T

Tuğba B. ..

26 Ocak 2026 14:15
Yav şu çocukları öpmeyin artık salgın var uçuk olmazsa ınfluenza var sinir oluyorum düşüncesiz insanlara
R

Raziye A.

26 Ocak 2026 14:23
Gerçekten öyle doğduğundan beri öpmeyi demekten yoruldum insanlara ya küçücük yüzleri var daha biz öpmeye kıyamıyorken kucağına alan hemen öpmeye kalkıyor artik hiç kimseyle görüşmek istemiyorum herkes temas etmek istiyor
T

Tuğba B. ..

26 Ocak 2026 14:26
Bişey söyleyince kötü oluyoruz .Tek senin mi çocuğun var diyorlar. Bende diyorum çok öpmek istiyorsanız beni öpün:)kışın kalabalığa fazla girilmemeli yakın ailede dahil buna bence
R

Raziye A.

26 Ocak 2026 14:38
Aynen bu yuzden bir kaç kişiyle görüşmeyi kestim ben öperim diyen oldu düşünün, bu konu da o kadar doluyum ki öpmeyin dedikçe hasta olmadığını söyleyen cahil bir kesim var sanki sadece hasta olduklarında opmemeleri gerekiyor gibi... Kalabalığı kestim, aile uzakta, 3/5 bireysel gorustuklerim kalmıştı onları bile kescem artık o noktaya geldim ama beni öpün iyiymis bende öyle soyluycem artık:))) Allah bebekli annelere sabır versin karşımızdaki insanlar yüzünden gerçekten işimiz zor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir