18 Aylık Babaneye Düşkünlük 😞

93 görüntüleme
D

Dilan S.

22 Mart 2026 21:59
Oğlum 18 aylık çalıştığım için haftanın 3 günü kayınvalidem bakıyor ama benle kayınvalidem yan yanaysak hep onunla oynuyor beni itip duruyor ben de hem iş hem ev yetişmeye çalışıyorum mecburen sınır koyuyorum bazen sinirleniyorum kızıyorum aşırı hareketli beni çok da yoruyor tabii babanede sınır kural yok full oyun eğlence ama sinirime dokunuyor artık bu durum yani mesele annem de olsa aynı şekilde üzülürüm. Yani ben ,annnen varken neden başkası yani? Ay napıcam bazen benden bile yemek yemek istemiyor babanesini gösteriyor o versin diye yani bu kadarı da olmaz:((
D

Dılan K.

22 Mart 2026 22:12
Bnim kızımda öyleydi ara ara yeme kısmında hala öyle olabildiğince sakin kaldıgınızda Bı durum zamanla azalacaktır ve günde yarım saat sadece ona ayırın
D

Dilan S.

22 Mart 2026 22:21
Ya iş vs yapıyorum ama inanın yarım saatten daha fazla zaman ayırabiliyorum etkinlik yapıyoruz oyunlar vs ama sağ olsun kayınvalidem bir saniye yanından ayrılmıyor ki ben kötü anne oldum sanki oğlumun gözünde:( babasına da aşırı düşkün yani saçımı süpürge ediyorum ama çocuk bana mısın demiyor takmıyor desem yok bildiğin kızıyor bağırıp duruyor istemiyor sanki beni :((

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir