18 Aylık 8 Kilo

217 görüntüleme
Z

Zanapkr

31 Mart 2026 10:55
Kızım düşük kilo ile doğduğu için şu anki kilosu halen aynı o şekilde devam ediyor lütfen kilo aldıracak tarifler bana önerir misiniz deneyip faydasını görenler varsa lütfen tarif yazabilirler mi
Z

Zehra Ö.

31 Mart 2026 10:58
Patatesli yumurta çok kilo aldırıyor ben her sabah bi yarım patates rendeledim üzerine bir yumurta kırarım bide yarım domateste rendelerim veririm sabahları benimkide 8kilo idi şuan çok şükür 10 kilo oldu benim oğlumda 18 aylık 🥰
T

Tuğba B. ..

31 Mart 2026 11:12
Muz,kefir,ceviz,bebe bisküvisi(2adt)blendırlarım hergün kilo aldırır
Z

Zanapkr

31 Mart 2026 11:15
Tmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun deneycm
M

Merve A.

31 Mart 2026 11:17
Gece muhallebisi var trendyoldan çok güveniyorum. Bir muz ezip biraz pekmez ekleyin üzerine ceviz rendeleyin uyumadan önce mutlaka verin hem tok tutacak gece hemde kilo aldıracak
H

Hülya A. ..

31 Mart 2026 11:17
İrmik yumurta sarısı muz tahin pekmez ceviz muhallebi kıvamında yapıp ara öğünlerde tatlı olarak yedirebilirsiniz.
Z

Zanapkr

31 Mart 2026 11:19
Başka önerileri olan lütfen yazsın
G

Gülcan Ş.

31 Mart 2026 11:22
Bakliyat ürünleri de kilo aldırıyor nohut kuru fasülye buğday çorbası yemekten yarım saat önce ve yarım saat sonra su içmesine izin verin yemeklerle beraber su içmesin
Z

Zanapkr

31 Mart 2026 11:24

Merve Aslan

Gece muhallebisi var trendyoldan çok güveniyorum. Bir muz ezip biraz pekmez ekleyin üzerine ceviz rendeleyin uyumadan önce mutlaka verin hem tok tutacak gece hemde kilo aldıracak

İsmi ne diye geçiyor peki
M

Merve A.

31 Mart 2026 11:27
Beyorganik gece muhallebisi bu arada avakado da güzel kilo aldırır biraz ezin muz ve beyorganik bebek irmiği alın bir tatlı kaşık suyla pişirin oda çok iyi
Z

Zanapkr

31 Mart 2026 11:30

Merve Aslan

Beyorganik gece muhallebisi bu arada avakado da güzel kilo aldırır biraz ezin muz ve beyorganik bebek irmiği alın bir tatlı kaşık suyla pişirin oda çok iyi

Tamam çok teşekkür ederim
M

Merve A.

31 Mart 2026 11:40
Rica ederim 🤍🌸
E

Eliff

31 Mart 2026 11:47
Balık yağı veriyor musun iştah açıyor
Ö

Özge T.

31 Mart 2026 11:49
Sulu yemeklerini yedirirken tam buğday ekmeği/ekşi mayalı gibi ekmeklerle yedirebilirsiniz. Gece yatmadan mama tavsiye etmişler ama uyku öncesi sağlıklı bir şey değil diye düşünüyorum doktorları takip ettiğim kadarıyla. Kilo aldırıcam diye şekere de boğmamak lazım, her öğünde dengeli gitmeye çalışın, protein-karbonhidrat-yağ olması lazım. Ara öğünlerde meyveden kekler olabilir örneğin. Benim oğlum da biraz eksik kiloda gidiyor ara öğünleri de zenginleştirmeye çalışıyorum.
Z

Zanapkr

31 Mart 2026 11:49

Eliff

Balık yağı veriyor musun iştah açıyor

Evet
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

31 Mart 2026 11:50
Benim oğlumda 20 aylık hala 10 kilo oda zorla. Her yolu deniyorum almayınca almıyorlar ama ben atom yaptım günde 2 kere onu veriyorum biraz o fayda etti.
M

Merve Ş.

31 Mart 2026 12:26

Zanapkr

Evet

Balık yağı olarak ne kullanıyorsunuz?
M

Merve Ş.

31 Mart 2026 12:27
Benim kızım 15 aylık 7 kilo. Ben de sürekli tarif arayışındayım. Atom denedim ama beğenmedi tadını 🥲
M

Menekşe P.

31 Mart 2026 12:47
İrmiği suda pişirin, ılıyınca içine keçiboynuzu pekmezi ve 2 adet bebe büskividi koyup karıştırın, biberon ile verebilirsinşz gece uyumadan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir