18 Ay ve Gece Memeye Yapışma

221 görüntüleme
E

Emel D. ..

21 Ağustos 2026 09:26
Merhaba, 18 aya girdik ve nerdeyse 2 aydır geceleri beni emzik yaptı. Gündüz 12-14 babane uyutuyor, gece de 20.30 gibi ben yanına uzanıyorum bizim yatağımızda uyuyor ve Park yatağa alıyorum. Gece ne zaman uyansa emmeden durmuyor ve deli gibi ağlıyor. Sakinleştirmek aşırı zor ben de mecbur kalıyorum meme veriyorum. Bu sefer yanımda yatıyor ve meme sürekli ağzında. Çıktığı an uyanıyor yine mızmızlanıyor. Ama artık kesmek istiyorum geceyi. Kış gelmeden de kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum. Bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim deneyimlerini paylaşırsanız mutlu olurum. Forumda çok fazla konu var bulmam çok zor.
A

Ayşe İ.

21 Ağustos 2026 12:04
Bende aynı dertten muzdarıbım sabaha kadar meme agzında emmek istıyo kendisinin de uykuları bölünüyo bende uyuyamıyorum memeden kesmek istiyorum bende
T

Tuğba B. ..

21 Ağustos 2026 12:39
Aynı durumdayızz
Y

Yasemin G.

26 Ağustos 2026 23:46
Benim bebeğim de 18. aya girdi anne sütü yok sadece katı gıda alıyor ama yine de gece çok sık uyanıyor. herhalde bu aylarda herkes böyle 😩 umarım geçer
D

Derya Ö.

Premium Üye
27 Ağustos 2026 12:45
8. Ayında emzik vererek çözdüm diyelim , o zamana kadar , reflü yatağı kullanıyordum, yatağına bile koyamazdım ağzı boştaysa uyanıyordu , memeyi emzik yaptı diyor eskiler , şimdi de kullanıyorum uykuya dalınca emziği emmeyi de bırakıyor , biraz sakinlemek için de kullanıyorum , her şeyden çok reflüden çok korkuyorum , emzik Reflü kaynaklı tıkanmaları önlemede de destekçi aslında
E

Emel D. ..

27 Ağustos 2026 12:50
Derya Ö
8. Ayında emzik vererek çözdüm diyelim , o zamana kadar , reflü yatağı kullanıyordum, yatağına bile koyamazdım ağzı boştaysa uyanıyordu , memeyi emzik yaptı diyor eskiler , şimdi de kullanıyorum uykuya dalınca emziği emmeyi de bırakıyor , biraz sakinlemek için de kullanıyorum , her şeyden çok reflüden çok korkuyorum , emzik Reflü kaynaklı tıkanmaları önlemede de destekçi aslında
Emzik kullanıyoruz uykuya geçerken. Sonra bırakıyor dalınca. Tekrar teklif etsem de almıyor illaki meme olacak.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir