18 Ay Uyumuyor

32 görüntüleme
Ş

Şevval A. ..

6 Nisan 2026 09:41
Bebeğim şu an 18 aylık ilk doğduğunda 4 aya kadar Gece kesintisiz uyuyup sabah 8.00'de uyanıyordu. 4 ay atamından sonra emzirerek uyumaya alıştı. Bu süreçten sonra tüm Uyku düzeni bozuldu. Saat başı Uyanmaya başladı. 1 yaşından sonra ise her 10 dakikada 15 dakikada bir emmek için uyanıyor emip tekrar uyuyor. Gün içerisinde çeşitli aktiviteler yaptırıyoruz yorulması için ve gündüz tek uyku yapıyor. Buna rağmen gece bir türlü uykularımız düzene girmiyor. Gece uyumadan tüm Bakımlarını yapıyorum. Her gün aynı düzende gidiyorum ama bir türlü Uyku düzenini tutturamadık. Son çare emzirmeyi sonlandırmayı düşünüyorum.
G

Gülşah S.

6 Nisan 2026 10:04
Öncelikle çokça sabır diliyorum kolay değil sürekli uyanan birbebek. Aslında her uykudan uyanır gibi olduğunda tekrar uyumak için meme istiyor. Uyku-meme ilişkisi olduğu için. Memeyi kesmek işe de yarayabilir ama emen bir çocukken onu kesmek yerine uykuya meme ile dönmesini engellemek lazım.

emzik kullanıyorsa emzikten yardım alabilirsiniz. Kullanmıyorsa kucağınıza alıp pış pış yapıp uykuya döndürmek lazım am tabi bu süreçte ağlayacak inatlaşacak sabırlı olmak lazım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir