18 Ay Uyku Sorunu
55 görüntüleme
G
Gülşen T. ..
26 Haziran 2025 15:45
Normalde uyku düzenimiz ara ara diş zamanı yada şehir değişikliği misafirlik falan derken bozulurdu falan son nerdeyse bir aydır oğlum uykuya direnmeye, gündüz bazen hiç uyumak istemiyor bazen 3saat sonra zar zor kaldiriyorum uykudan fakat gece emmeyi kendi kendine bıraktı diye sevinirken gece terörü gibi bir anda kalkıp gözleri kapali ağlıyor yatağa tekrar girmek istemiyor meme reddediyor bu bir saat kadar sürüyor hatta bazen gece evden çıkıp arabaya indirip arabada uyutuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çünkü hiç böyle yapan bir bebek olmadığı için bize garip geliyor uykusuz yorgun zamanlar bebeklikte olur bende yeni olmaya başladı. He bir de gece asla bana gelmiyor babaya gidiyo sakinleşince bana geliyor ama ne yapalim nasıl bir tutum izleyelim yardımcı olun lütfen. Buarada ben tüp mide ameliyatı oldum ameliyat sırasında hamileymisim zor bir hamilelik üzerine peritonoloji falan zor zamanlardan geçtik 2500 kilo doğdu 2300 hastanedn çıktık şuan 18 ay 12500 kilo 83 cm
G
Gülşen T. ..
27 Haziran 2025 19:03
Ne olur bişey söyleyin hiç gece uykumuz kalmadı
N
Nihan G.
27 Haziran 2025 20:28
Bizim de 13.ay oldu bu ikizler erkekler. meme emerek uyuyan bebegim de daha çok oldu. Gece normal de meme verince sakinlerdi ama meme istemedi çığlık çığlığa bir türlü soğumuyordu 1 saat sürüyordu dediğin gibi aynı. Doktora götürdük bi şey yok. Diştir dedi. Gerçekten öyle diye düşünüyorum çünkü ağzini çekiştirip ağzını açıp dudaklarını dişlerinin üzerine doğru geriyordu
G
Gülşen T. ..
27 Haziran 2025 21:23
Köpek dişleri geliyor ondan mı ki acaba