18 Ay Ga Sancısı Karın Ağrısı ve Baygınlık
57 görüntüleme
E
Ebrar Ç. Y. ..
3 Ocak 2026 21:51
Bebeğim 18 aylık dün akşam üstü karnını tutatak yanıma geldi ağrıyo dedi karnını açtım hep çizmiş ovalamaya çalışmış sonrasında karnı da açtı açlıktan olduğunu düşündüm ve bişeyler yedirmeye çalıştım ama reddetti ve huysuzlandı omzuma yatırdım hızlı nefes alıp verdi ve birden uyuklamaya başladı uykudan yeni uyanmıştı uyuması mümkün değildi Bi gariplik olduğunu anladım ve acile götürelim dedim evden çıkarken montunu giymek için bile kolunu uzatmadı gözünü zor açıyor konuşmuyor ağlamıyor cevap vermiyordu arabada emzridm çok az emdi sonrasında gözleri tamamen kapandı ve çağırmalarımıza kendini sarsmalarımıza dahi cevap vermedi resmen bayılmıştı 7 8 dk sürdü bu olay acilden içeri bağırarak girdim bebeğim bayıldı diye doktor sedyeye yatırınca ağladı ve ayıktı ama hala konuşmuyor cevap vermiyordu röntgen ve kan istendi herşey temiz çıktı bağırsağında biraz gaz var ondan olabilir dendi bide serumla su verdiler snra normale döndü bebeğim ve eve geldik ama nedeni ne başına gelenvar mı gaz bebeği bayılta bilir mi bunları merak ediyorum başına gelen varmı
E
Ebrar Ç. Y. ..
4 Ocak 2026 11:33
Cennet hanım yorum yapmış olarak gözüküyorsunuz bildirim var ama yorumu göremiyorum
C
Cennet C.
4 Ocak 2026 13:40
Nöbet gibi bir tablo tarif ediyorsunuz aslında tekrar buna benzer bir durum olursa mutlaka video çekip doktorunuza gösterin. 18 aylık bir çocuk gazdan bu kadar kötü olmaz normalde