18. Ay Bıngıldak Açık

168 görüntüleme
Betül D.

Betül D.

Premium Üye
17 Haziran 2026 20:35
Erkek bebek, 18,5 aylık. Bu ayın 22’sinde tam 19 aylık olacak. Bıngıldak 2x1 dendi. [10.ayda](10.ayda) da normalden biraz fazla açık olduğu için transfontanel usg çekilmişti, bir problem görülmedi. Rutin kan tahlilleri en son [9.ayda](9.ayda) yapıldı. D vitaminini doktor tavsiyesiyle uzun zamandır 6 damla olarak veriyorduk. 38+6 da 2800gr ve 48cm olarak doğdu. Şu anda 80 cm 11.400 gr. Bıngıldak için tiroit ve kalsiyum değerlerine ya da başka herhangi bir şeye bakılmasına gerek var mı?
E

Eda D.

17 Haziran 2026 21:40
Aslında çoğu doktor [24.aya](24.aya) kadar normal olabileceğini söylüyor benim kızımda düzeltilmiş 18 aylık halen açıkzaten birçok yerden takipliyiz çocuk nöroloji [28.aya](28.aya) kadar normal dedi bazı bebeklerde üstten kapanmaya başlar bazıları kemikleşerek gelir normal dedi bize
E

Eda D.

17 Haziran 2026 21:42
Birde ocean fısfıs kullaniyorsanız çoğu zaman basmıyor bende uzun süre gidiyor bitmiyor diyordum ki çok sonra farkettim düzgün basmamışım fıslatıyordum ama olmuyormuş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir