18 Ay Aşısı Sonrası Bacakta Ağrı

65 görüntüleme
E

Eylül E. A.

17 Haziran 2025 19:25
18. ay aşılarından sonra iki bacağı da şişti, zaten halihazırda diş sancımız da mevcut. dolven verdim fakat çok işe yaramadı sanırım. parol versem olur mu bebekler için olanını
Y

Yasemin İ. K.

18 Haziran 2025 05:35
Dolven neden veriyorsunuz anlamadım? Bebeklerde ateş veya ağrı durumunda ilk öncelik her zaman calpol yani diğer adıyla paroldur. Dolven şikayetler geçmez ise çok sonra tercih edilir
Y

Yasemin İ. K.

18 Haziran 2025 05:36
Benim bebeğim de daha yeni oldu 18aylık aşısını. İki bacakta da kızarıklık kitle gibi sertlik oldu ama kendi kendine geçti sonra. İlaç felan vermedim
E

Eylül E. A.

18 Haziran 2025 05:53
bizim 1 haftadır şiş sert, bacağını tutuyor yürümek istemiyor, doktoru olabilir normal dedi calpol verdiğimde çok etkisi olmadı ilk gün verdim bir de dün dolven verdim dolven biraz daha işe yaradı. önce calpol verdim yani fakat etkisini hiç göremedim
Y

Yasemin İ. K.

18 Haziran 2025 07:15
Anladım Eylül Hanım çok geçmiş olsun. Bahsettiğiniz durumu ilk bebeğimde menenjit aşısında yaşamıştık biz de. Çok şişip sertleşmişti ve nerdeyse 2 hafta geçmemişti. Soğuk uygulama yapabilirsiniz biraz işe yaramıştı
Y

Yasemin İ. K.

18 Haziran 2025 07:17
Aşılar bazen kas içinde travma yapabiliyor böyle. Zamanla geçecektir
E

Eylül E. A.

18 Haziran 2025 07:24
umarım Yasemin Hanım soğuk uygulamayı deneyeceğim, çok teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir