18 Ay Aşısı Hk

78 görüntüleme
S

Senem G.

17 Şubat 2026 21:41
Merhabalar 18 ay aşısının havaleeye sebep olduğu ile ilgili bazı duyumlar var bazı paylaşımlar var iki ay sonra bebeğimin 18. ay aşısı zamanı gelecek konuyla ilgili bilgisi olan tecrübesi olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 21:46
18. Ay aşısı Karma aşı (difteri, boğmaca, tetanos,çocuk felci )dir. Bu doz hatırlatma dozudur daha önce bebeğinize yaptırdınız. Ekstra yapılacak olan ilk defa yaptıracağınız hepatit a aşısıdır ki hepatit a aşısının havaleye sebep olma durumu yok. Bebeğinin ateşini takip etmeyen birileri havale geçirdi diyebilir. Hastalık dolayısı ile yükselen ateşi de takip etmezseniz bebeğiniz havale geçirebilir bunların aşı ile hiç alakası yok lütfen itibar etmeyin
S

Senem G.

17 Şubat 2026 21:53

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

18. Ay aşısı Karma aşı (difteri, boğmaca, tetanos,çocuk felci )dir. Bu doz hatırlatma dozudur daha önce bebeğinize yaptırdınız. Ekstra yapılacak olan ilk defa yaptıracağınız hepatit a aşısıdır ki hepatit a aşısının havaleye sebep olma durumu yok. Bebeğinin ateşini takip etmeyen birileri havale geçirdi diyebilir. Hastalık dolayısı ile yükselen ateşi de takip etmezseniz bebeğiniz havale geçirebilir bunların aşı ile hiç alakası yok lütfen itibar etmeyin

Bilgi için çok teşekkür ederim elinize sağlık❤️🙏🏼
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 21:55

Senem Gülbol

Bilgi için çok teşekkür ederim elinize sağlık❤️🙏🏼

Ne demek rica ediyorum 💕 şifa olsın inşallah
C

Cerennn

17 Şubat 2026 22:23
Geçen hafta oğluma 18 ay aşısı yaptırdık hiç bir sorun yaşamadık. Hemşire ateş falan olabilir dedi ama sürekli kontrol ettım ama iyi geçirdik. Biraz korktuğu için huysuzlandı o kadar. İçiniz rahat olsun
S

Senem G.

17 Şubat 2026 22:24

Cerennn

Geçen hafta oğluma 18 ay aşısı yaptırdık hiç bir sorun yaşamadık. Hemşire ateş falan olabilir dedi ama sürekli kontrol ettım ama iyi geçirdik. Biraz korktuğu için huysuzlandı o kadar. İçiniz rahat olsun

Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için

En hassas noktamız çocuklarımız ve sürekli çocuklarımız üzerinden bizi korkutmaya çalışıyorlar😭

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir