18 Ay Aşıları Yan Etkileri
60 görüntüleme
H
Hazel A. ..
5 Kasım 2025 07:36
Merhaba bebeğim bu ay 18. Ay aşılarını olacak ama etrafımda bu aşının yan etkilerini gören çok fazla çocuk var özellikle 18. Ay.8 doz aşı olmuş olacak bir günde bebek çok fazla değil mi bunu
her bebek tolare edebilir mi?6li karma denen aşı 24. Ayda yapılamaz mı ya da hepatit a gerçekten 18. ayda şart mi daha geç yapılsa ne olur?Aşı karşıtı değilim ama tüm aşılar dozları yapılan aylar çok fazla değil mi?18. Ay asi yan etkilerini yaşayan ya da takvimi erteleyen arkadaşlar var mi
her bebek tolare edebilir mi?6li karma denen aşı 24. Ayda yapılamaz mı ya da hepatit a gerçekten 18. ayda şart mi daha geç yapılsa ne olur?Aşı karşıtı değilim ama tüm aşılar dozları yapılan aylar çok fazla değil mi?18. Ay asi yan etkilerini yaşayan ya da takvimi erteleyen arkadaşlar var mi
B
Bigesu
18 Kasım 2025 18:15
Merhaba yaptırdınız mı aşıyı ben bugün yaptırdım kızıma 12 saat oldu çok şükür bir yan etki olmadı sizde nasıl ilerledi durum
H
Hazel A. ..
18 Kasım 2025 19:09
Merhaba henüz yaptırmadım haftaya yaptıracağım.Insallah hiçbir sıkıntı olmaz hiç kimsenin evladında..Anne baba olunca her şey endişelendiriyor böyle:(
A
Arzu.G
18 Kasım 2025 19:14
Aşı karşıtı degilim ucretli ucretsiz hepsini yaptırdım 12 aya kadar.18i yaptırmayı dusunmuyorum açıkçası çok olumsuz yorum gördüm.yaptıran yaptirmayanlar aydınlatırsa çok sevinirim şurada yerimi alayım ben de
H
Hazel A. ..
18 Kasım 2025 19:25
Evet çok fazla olumsuz yorum var daha çok karma aşı ile ilgili.Bu doz şimdiye kadarki karmanin en son dozu pekiştirme dozu diye geçiyor çocuk doktorum güvenle yaptırmam gerektiğini söyledi.Ki osman bey de ayni şekilde dile getiriyor her seferinde.Kafam çok karışık ama yaptirmamayi da göze alamıyorum.