18 Ay 9 Kilo 77 Boy
154 görüntüleme
A
Aslıhan G. Ç.
18 Mart 2026 00:08
Kızım 2890 doğdu 39 haftalık şuan 18 aylık 9.5 kiloyuz ve 4 aydır boyumuz 1 cm uzamış aslında yemesi normal biraz ama kilo alamıyoruz nedense sizler kilo için bişey yapıyor Musunuz
A
Arzu.G
18 Mart 2026 00:47
Benim oğlum da 18 aylık .istahsizdi zaten her zaman miktarı artiramayacagim için içeriğini zengin tutmaya gayret ediyorum. kabak çekirdeği gibi sağlıklı yağlar ekliyorum günde bir öğününe mutlaka .arada besin mayası kullanıyorum kahvaltılarında. Karbonhidrat yağ protein dengeli tutmaya çalışıyorum . Atom tarifler deneyebilirsiniz onlar da güzel kilo aldırıyor
A
Aslıhan G. Ç.
18 Mart 2026 00:52
Benim oğlum da 18 aylık .istahsizdi zaten her zaman miktarı artiramayacagim için içeriğini zengin tutmaya gayret ediyorum. kabak çekirdeği gibi sağlıklı yağlar ekliyorum günde bir öğününe mutlaka .arada besin mayası kullanıyorum kahvaltılarında. Karbonhidrat yağ protein dengeli tutmaya çalışıyorum . Atom tarifler deneyebilirsiniz onlar da güzel kilo aldırıyor
A
Arzu.G
18 Mart 2026 00:58
Sizin günlük beslenme miktari ve kaç öğün acaba
A
Aslıhan G. Ç.
18 Mart 2026 12:14
Sabah kahvaltısı 9-10 gibi , uyumadan önce hafif birşeyler yiyor 12 gibi bazen bu öğünü atlıyor yemek istemiyor , uyandıktan sonra öğle yemeği , sonra akşam yemeği 7-8 gibi .en fazla 4 öğün yiyor onun da birini mutlaka isteksiz yer bazen hiç yemez .miktar olarak bilemiyorum bı tabağı bitirmez genelde sadece sabahları güzel yer .gunduz emzirmelerini kestikten sonra düzgün yemeye başladı zaten öncesinde 2 öğün anca
A
Arzu.G
18 Mart 2026 13:21
Ben çalıştığım için gündüzleri zaten çok emmiyor bizim de 4 öğün ama kilo alamıyoruz
Yükleniyor...