17,5 Aylık İştahsızlık :(

104 görüntüleme
D

Dilan S.

14 Mart 2026 02:35
Oğlum 10 gün sonra 18 aylık olacak aşırı iştahsız bu zamana kadar hep oyunla oyalayarak verdim suyla vs ama iki gündür onlar da işe yaramıyor direkt kafasını çeviriyor yani 4 5 saat hiçbir şey yemeden nasıl duruyor anlamıyorum o kadar üzülüp ağlıyorum ki artık gücüm kalmadı. Bugün kan verdik [p.tesi](p.tesi) sonuç çıkacak ama kansızlık belirtileri de yok çok hareketli bir sn yerinde durmuyor bu yollardan geçen anneler ne yaptılar aşırı aşırı üzülüyorum:(((
Ö

Özge

14 Mart 2026 05:39
bilimsel bir aciklamasi var mi bilmiyorum fakat suyu cok icen bebeklerde iştahsızlık oluyor genelde. ama 4 5 saat bana çok gelmedi. 5 aylik bebek bile o kadar sure ac kalabiliyor. ve üzülmeyim siz cok iyi bir annesiniz 殺
A

Aysel.nur K.

27 Mart 2026 00:32
Aynı durumu yaşıyorum iştahsız yemiyor sadece süt içmek istiyir fakat doyurmuyyir napicam bilmiyorum
Z

Zülfiye

27 Mart 2026 00:37
Ayyy benim oğlum da 18 aylık iştahsızdı baya 2 3 ay öncesine kadar dişten dolayıyms sanırım şuan dişleri çıkıyor patladı ve yemeye başladı
Z

Zülfiye

27 Mart 2026 00:38
Ayrıca sürekli emmek istiyor bende sabah uyanınca ağlasa da vermedim meme oyaladım kahvaltı yaptırıp öyle verdim şuan durumu gayet iyi
Z

Zülfiye

27 Mart 2026 00:38
Hiiic üzülmeyin herşey yoluna giriyo☺️
K

Kutsal K.

27 Mart 2026 10:30
22 aylık bebeğim nerdeyse 2 3 aydır tamamen reddediyor kaşığı yemeği gördüğü gibi kaçıyor başını çeviriyor ağlama krizleri tutuyor anlamıyorum hergun bende ağlıyorum artık sinir sistemim bozuldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir