17,5 Aylık İştahsızlık :(
104 görüntüleme
D
Dilan S.
14 Mart 2026 02:35
Oğlum 10 gün sonra 18 aylık olacak aşırı iştahsız bu zamana kadar hep oyunla oyalayarak verdim suyla vs ama iki gündür onlar da işe yaramıyor direkt kafasını çeviriyor yani 4 5 saat hiçbir şey yemeden nasıl duruyor anlamıyorum o kadar üzülüp ağlıyorum ki artık gücüm kalmadı. Bugün kan verdik [p.tesi](p.tesi) sonuç çıkacak ama kansızlık belirtileri de yok çok hareketli bir sn yerinde durmuyor bu yollardan geçen anneler ne yaptılar aşırı aşırı üzülüyorum:(((
Ö
Özge
14 Mart 2026 05:39
bilimsel bir aciklamasi var mi bilmiyorum fakat suyu cok icen bebeklerde iştahsızlık oluyor genelde. ama 4 5 saat bana çok gelmedi. 5 aylik bebek bile o kadar sure ac kalabiliyor. ve üzülmeyim siz cok iyi bir annesiniz 殺
A
Aysel.nur K.
27 Mart 2026 00:32
Aynı durumu yaşıyorum iştahsız yemiyor sadece süt içmek istiyir fakat doyurmuyyir napicam bilmiyorum
Z
Zülfiye
27 Mart 2026 00:37
Ayyy benim oğlum da 18 aylık iştahsızdı baya 2 3 ay öncesine kadar dişten dolayıyms sanırım şuan dişleri çıkıyor patladı ve yemeye başladı
Z
Zülfiye
27 Mart 2026 00:38
Ayrıca sürekli emmek istiyor bende sabah uyanınca ağlasa da vermedim meme oyaladım kahvaltı yaptırıp öyle verdim şuan durumu gayet iyi
Z
Zülfiye
27 Mart 2026 00:38
Hiiic üzülmeyin herşey yoluna giriyo☺️
K
Kutsal K.
27 Mart 2026 10:30
22 aylık bebeğim nerdeyse 2 3 aydır tamamen reddediyor kaşığı yemeği gördüğü gibi kaçıyor başını çeviriyor ağlama krizleri tutuyor anlamıyorum hergun bende ağlıyorum artık sinir sistemim bozuldu
Yükleniyor...