17 Aylık Krizleri ile Başa Çıkamıyorum
78 görüntüleme
N
Nil B.
2 Haziran 2026 14:08
Kız bebek Altını veya kıyafetini asla değiştiremiyoruz iki kişi zor tutuyor yani değiştirirken hiçbir şey oyalamıyor o anda ve ağlama krizi bir saatten fazla sürüyor sarılsakta yanına otursakta dikkatini dağıtmaya çalışsakta sakinleşmiyor kesintisiz ağlıyor. Normalde gün içinde neşeli bir çocuk ama istediği olmayınca deliriyor resmen . Görmezden gelsem bir saat ağlıyor korkuyorum bir şey olacak diye susturmaya çalışsam benim takatim kalmıyor sabrım tükendi artık. Ne yapacağım nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Başımda sürekli bir ağrı kulağımda sürekli ağlama sesi o uyuyunca oturup bende ağlıyorum.
T
Tuğba B. ..
2 Haziran 2026 14:10
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki . Altını değiştirince eline dikkatini dağıtan bişey veriyorum . Yoksa 1 saat bezi takmaya uğraşıyorum.
T
Tuğba B. ..
2 Haziran 2026 14:11
Yapışık ikiz gibiyiz dün oturup bende ağlıcaktım. Eşim geç geliyor
Z
Zeynep E. O. ..
2 Haziran 2026 14:26
Uygulamayı açtım kızım için aynı problemi yazacaktım size denk geldim. Bizde 16buçuk aylık ve başladı krizler. Nasıl başedeceğim. Kıyafet değişimi, banyo, bez, istediğinin olmaması, bebek arabasını reddetme.... ağlama ağlama ağlama... nasıl geçecek???
İ
İpek B. Z.
2 Haziran 2026 14:46
Bizde de aynı. 4 ay atagini atlattık bunu da atlatiriz diye teselli ediyorum kendimi 藍
Yükleniyor...