17 Aylik Hiç Birseyi Yemiyor Lütfen Yardım Edin Lütfen
82 görüntüleme
B
Beyza ..
18 Nisan 2026 08:08
Ne yapacağımı şaşırdım bir iki kez zorladım ana agliyor ozamanda korkuyor. Hic hirseu yemiyor sadece meme istiyor yada haşlanmış yumurta yiyor. Ne yapmam lazım yaklaşık 1 haftadır böyle zaten çok zor kilo alan bir bebek Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin cok agliyorum artık yemediği için daha çok zayiflayacak ve gelisemeyecek diyr küçük kalacak diye nasıl büyüyecek diyorum kendi kendime. Ve öğle uykusunda bide akşam uykusunda mama veriyorum çünkü zaten birsey yemiyor ve 240 cl veriyorum onuda
H
H. N.
18 Nisan 2026 09:19
Bende sırf bu yüzden memeden kesmeyi düşünüyorum evet biraz erken ama sürekli memeye yapışması gece sırf bu yüzden sürekli uyanması gündüz bir şey yememesi hep meme istemesi aşırı yorucu. Bunu bu aralar çok düşünüyorum ilerde pişman olmamak ve vicdan azabı çekmemek için. Ama yorgun sağlıksız uykusuz anne sağlıksız çocuk buyutmektir bana göre
B
Beyza ..
18 Nisan 2026 09:21
Doğan büyüyor sıkmayın kendinizi maşallah yumurta yiyormuş anne sütünden sonra en yararlı besin yumurtadır sizi emiyor mama alıyor yumurta yiyor çok güzel yani hastalanmayancocuk Instagram hesabında bir atom tarifi var ondan yapın isterseniz bir iki kaşıkta ondan yese günlük ihtiyacını karşılar yemek savaşa dönerse hiç yemez bırakın illa ki yer
B
Beyza ..
18 Nisan 2026 09:22
Bende sırf bu yüzden memeden kesmeyi düşünüyorum evet biraz erken ama sürekli memeye yapışması gece sırf bu yüzden sürekli uyanması gündüz bir şey yememesi hep meme istemesi aşırı yorucu. Bunu bu aralar çok düşünüyorum ilerde pişman olmamak ve vicdan azabı çekmemek için. Ama yorgun sağlıksız uykusuz anne sağlıksız çocuk buyutmektir bana göre
H
H. N.
18 Nisan 2026 09:25
Gece etmesinden kestim ben çok şükür onu atlattık şimdi tamamen kesicem yeterince besin aldı diye düşünüyorum ama bilmiyorum
E
Elif A.
18 Nisan 2026 15:39
Çok teşekkür ederim bakacağım ama istemsizce üzülüyorum yiyen cocuklari görüyorum üzülüyorum
Yükleniyor...