17 Aylık Hayır Deyince Ağlıyor Ağzına Vuruyor

229 görüntüleme
A

Asena

29 Ağustos 2026 13:08
Ya inanamıyorum kızımı tanıyamıyorum. 3-4 gündür istediği birşeye hayır dersem koltuklara vuruyor kendini ağzına vuruyor ağlıyor bildiğiniz dövüne dövüne ağlıyor. Herşeyi kendisi yapmak istiyor. Yemek yemek istemiyor doğru düzgün. Ne yapsam nasıl yapsam düzeliyor mu bu sendrom mu nedir bu kafayı yemek üzereyim. Ergenliğe girmiş gibi davranıyor çocuk 😂 2 yaş sendromu mudur nedir yarabbi 😂 Ne zaman düzelir 😂😂
H

Hilal

29 Ağustos 2026 17:20
Benim kızım da 18 aylık, yaklaşık bir aydır bezini bile zor değiştiriyoruz değiştirmek istemiyor ağlıyor bir de istemediği bir şeyi yaptığımız zaman bize bağırmaya başladı, ne zaman geçer bilmiyorum ama çok yorucu 
A

Asena

29 Ağustos 2026 17:23
Hilal
Benim kızım da 18 aylık, yaklaşık bir aydır bezini bile zor değiştiriyoruz değiştirmek istemiyor ağlıyor bir de istemediği bir şeyi yaptığımız zaman bize bağırmaya başladı, ne zaman geçer bilmiyorum ama çok yorucu 
Evet aşırı yorucu akşamı zor ediyorum babası gelsin diye öğlen uykusunu bile erkene çektiğim oluyor o kadar yani 🥲 İnşallah biran önce geçer ya yeterli bu kadar 😂😂
H

Hilal

29 Ağustos 2026 17:24
Asena
Evet aşırı yorucu akşamı zor ediyorum babası gelsin diye öğlen uykusunu bile erkene çektiğim oluyor o kadar yani 🥲 İnşallah biran önce geçer ya yeterli bu kadar 😂😂
Daha bunun 2 yaş, 3 yaş, 4 yaş sendromları varmış 
A

Asena

29 Ağustos 2026 17:35
Hilal
Daha bunun 2 yaş, 3 yaş, 4 yaş sendromları varmış 
Her giden geleni aratacak gibi galiba dayanabilecek miyim bilmiyorum 🤷♀️ 🥲
R

Rabia Ç.

29 Ağustos 2026 20:04
17 aylık bez değiştirmek üst değiştirmek çorap giymek banyo kriz yaratıyor. Hele dışarda bir şey ilgisini çeksin uzaklaştırmak çok zor çığlık kıyamet gözyaşları eşlik ediyor. Eğitemedik mi acaba laf anlamıyor yolda sokakta.
Fatma A. .

Fatma A. ..

1 Eylül 2026 16:24
Benim kızımda haftaya 1 yaşına girecek aynen bu sorunla konu açtım az önce koltuğa çıkıyor aşağı sarkıyor mesela hayır düşersin diyorum kendini oradan oraya vuruyor dovunuyor şok içinde izliyorum. Her gün kafasını 10 kere bir yere çarpıyordur çok canım sıkılıyor bu duruma artik
A

Asena

1 Eylül 2026 17:27
Rabia Ç
17 aylık bez değiştirmek üst değiştirmek çorap giymek banyo kriz yaratıyor. Hele dışarda bir şey ilgisini çeksin uzaklaştırmak çok zor çığlık kıyamet gözyaşları eşlik ediyor. Eğitemedik mi acaba laf anlamıyor yolda sokakta.
Dışarıda zorlanmıyorum ama ev içerisinde aşırı zorluyor bizimki de maalesef
A

Asena

1 Eylül 2026 17:28
Fatma Aslan
Benim kızımda haftaya 1 yaşına girecek aynen bu sorunla konu açtım az önce koltuğa çıkıyor aşağı sarkıyor mesela hayır düşersin diyorum kendini oradan oraya vuruyor dovunuyor şok içinde izliyorum. Her gün kafasını 10 kere bir yere çarpıyordur çok canım sıkılıyor bu duruma artik
Ya bizimde öyle ciddi ciddi iç çeke çeke ağlıyor ben alıştım sanırım artık ağlayabilirsin diyorum ilgi vermeyince susuyor kendisi sürekli peşinde gezmek cabası zaten de geçer inşallah 😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir