17 Aylık Bebek Uyku

54 görüntüleme
M

Melisa Ç.

21 Şubat 2026 12:35
Merhaba, 17 aylık kızım çok uykusu olmasına rağmen uyumuyor. Öglen uykularım 30 40 dk olmaya basladı. Tek uyku yapıyordu ama 2uyku yapıyorum mecburen uyku saatine. Gece ise neredeyse 2 saat sallıyorum ve sonunda uyuyor. Çok direniyor ve benide çok yoruyor. Ne yapmalıyım, her uyandıgında çok bagıradak ağlayarak kalkıyor. Öğlen tekrar uykuya saldırmaya çalışıyorum bazen yine 1 saat sallıyoeum ayagımdan indirdiğim de uyumak isteyip uyuyamadıgı için çok aglıyor gün bıyu ağlamakla geçiyor.
A

Arzu.G

21 Şubat 2026 13:04
Diş hastalık gibi bir süreç değilse atak haftasında olabilirsiniz .17-18 ay arasında uykuya dalmakta zorlanma gece yarısı kalkıp geri uykuya dönememe uyku sürelerinin kısalması gibi sorunlar yaşamıştık bizde .siz rutinlerinizi bozmayin iki uyku yapacaksa bile son uykusu 4te bitmis olsun mutlaka .30-40dakikalik uyku da yeter günduz için tekrar daldirmaya zorlayınca uyku uyanıklık arası kendi de anlamıyor ne olduğunu o yüzden sinirleniyor tepki gösteriyordur .ben sizin yöntemi de denedim ama gece uykusunu daha kötü etkilemişti .gündüz kısa uyuyup uyandığında ağlıyorsa bile hemen oyuna yönlendirip uykusunu açtım dışarı çıkardım daha fazla enerji atmasını sağladım .akşam 8-9da dayanamayıp dalmaya başladı zaten .1hafta falan sürmüştü bizimki de
M

Melisa Ç.

21 Şubat 2026 20:50
Teşekkür ederim dişleri de şişmiş bugün farkettim henüz patlamadı sanırım o yüzden ama uzun süredir de böyleyiz umarım herşey eski düzenine döner. Uyku saati banyo vs herşeyi rutinin de götürüyorum ne olursa olsun umarım düzelir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir