17 Aylık

292 görüntüleme
T

Tuğbada

13 Ağustos 2026 15:40
Kısa ve öz kızım hiçbir şey yemiyor çok çok az…
E

Emine ..

13 Ağustos 2026 19:26
Benimki de öyle boy ve kilo sınırda kafayı yemek üzereyim
S

Sinem Y. D.

Premium Üye
14 Ağustos 2026 23:45
16.5 aylik ayni ayyyniii
R

Rabia C. ..

18 Ağustos 2026 22:55
19 aylik aynii
H

Helin Ö. B.

20 Ağustos 2026 21:09
15 aylık aynı maalesef
E

Emine ..

23 Ağustos 2026 00:18
Çocuk gastroenteroloji ye götürdük aromalı masalardan verdi denememiz için ama içmedi. Çikolata çilekli muzlu vanilyalı hepsinden verdi. Haftaya tekrar gelin endoskopi yaparız olmadı dedi ama endoskobi yaptırsam mi kararsızım benim kızımın bir sıkıntısı olduğu icin yemediğini düşünmüyorum sizce ne yapayım?
T

Tuğbada

23 Ağustos 2026 01:45
Emine
Çocuk gastroenteroloji ye götürdük aromalı masalardan verdi denememiz için ama içmedi. Çikolata çilekli muzlu vanilyalı hepsinden verdi. Haftaya tekrar gelin endoskopi yaparız olmadı dedi ama endoskobi yaptırsam mi kararsızım benim kızımın bir sıkıntısı olduğu icin yemediğini düşünmüyorum sizce ne yapayım?
Persentil eğreltisine göre takip ediyor doktorlar. Kilosu ve boyu ayına göre normalse, kan tahlilindeki değerleride iyiyse bence yaptırmayın yazık günah. Ama tabi normal çocuk doktoruyla görüşün mutlaka bazı vitamin eksiklikleride iştahsızlık yapıyor. Ve anladığım kadarıyla 1-2 yaş arası bebeklerde iştahsızlık hat safada.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir