17 Aylık 15 Kelimesi Var

103 görüntüleme
T

Tuğçe T.

11 Temmuz 2025 07:19
Merhabalar hamilelik döneminden itibarek sürekli kitap okuduğum bebeğim 17 aylik olmak üzere yaklaşık 15 kelimesi var arabalara çamaşır bulasik makinesine vuu diyor kelimesi yok her şeyi anlıyor verilen konutlara uyuyor ama al ac gibi basit kelimeleri söylemiyor bütün hayvanlara önce ha dedi simdi me diyor endişelenmeli miyim
S

Suphiye E. ..

11 Temmuz 2025 07:47
Her çocuğun gelişimi kendine özgüdür tabi ama içiniz rahat olsun diye bir kontörlden geçmekte fayda var arkadaşımın oğlu da 2 yaşında ama halen kelime yok yürüme yok göz teması yok ona rağmen doktor gayet normal demiş benim kızım 17 aylık koşuyor maşallah tam anlamı ile konuşuyor diyebilirim 5 aylık bir kız kardeşi de var öncelikle içiniz rahat olsun her bebek farklı 6 aylık kızım 3 aylık gibi daha kafasını bile tutamiyor ama 17 aylık olan cümle kuruyor kelime hazinesi çok çok geniş
T

Tuğçe T.

11 Temmuz 2025 07:59
Neler yaptınız peki özel bi cabaniz oldu mu bunun için
T

Tuğçe T.

11 Temmuz 2025 08:00
Ben ekran izlemiyorum ekran izleten arkadaşımın oğlu cok daha aktif konuşuyordu 14 aylikken

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir