17 Ay, Mamasız, Az Gıda Çok Meme
152 görüntüleme
M
Merve S.
21 Temmuz 2025 12:19
Merhabalar, 17 aylık bebeğimde sürekli meme emmek ve asla yemek yememek gibi sorunum var. Aynı sorunu yaşayan, yemek, menü, fikir öneri verebilecek carsa çok memnun olacağım. Sürekli yeni şeyler denemekten beynim köreldi. Ne yapacağımı şaşırdım.
H
Hande A.
21 Temmuz 2025 12:22
Malesef bizimki de 16 aylık ve aynı sorunu yaşıyoruz. Çorba ve anne sütü dışında pek birşey yemek istemiyor, çorbayı da çok gönüllü değil. Doktora sorduk yapılacak birşey yok dedi ama anne yüreği ben de olursa şurada bir öneri bekleyeyim 😊

Fatma Ç.
21 Temmuz 2025 16:40
Merve hanım instagramda herşey yiyen bebek sayfası var ben oradan çok faydalanıyorum çeşit olarak. Bide o sayfanın kurduğu wp grubu var anneler bebeklerinin yemeklerini sorunlarını vs paylaşıyor isterseniz wp grubunun linkini bulup atabilirim
S
Seyyide ..
21 Temmuz 2025 16:41
Benimle de paylaşabilir misiniz
M
Merve S.
21 Temmuz 2025 18:28
Fatma hanım, iletirseniz diğer arkadaşlarla faydalanalım isterim 🙏🏻

Fatma Ç.
22 Temmuz 2025 08:15
Sanırım buradan bağlantı atılmıyor ama instagramdan ulaşabilirseniz oradan gönderebilirim
f.cakiner
f.cakiner
M
Merve E. ..
2 Ağustos 2025 20:14
Benim oğlum da 14 aylık ve sadece meme istıyo aylardır yemek yemek istemiyor diş çıkarıyor hastalık geçirdi yoğurt çorba mutlaka yerdi ama artık yemiyor çok yoruldum çeşit çeşit şeyler yapıyorum ama almıyor ne yapacağım bilmiyorum kilo da kaybetti her gören zayıf diyor
H
Hande A.
11 Ağustos 2025 05:41
Bizimki de hiç bir şey yemiyor kuru bisküvi anca bikaç tane başka hiç yok o kadar üzülüyorum ki