16.hafta Uyku ve Beslenme

29 görüntüleme
S

Sena Ö.

8 Ocak 2026 15:00
Merhaba herkese iyi akşamlar. Kızım 4 gün sonra 16 haftalık olacak ve bu hafta çalışmaya başladım. Süt izni dolayısıyla öğlen 12.30 gibi evde oluyorum sabah 7-7.30 civarı emziriyorum ancak ne emzik ne biberonu almayan bir bebek. Biberonu daha öncelerde ara sırada olsa kabul ediyordu ancak işe başladığımdan beri neredeyse hiç almıyor annem kaşıkla oyunla vs bi şekilde 50-60 ml kadar içirebiliyor ben gelene kadar. Ama açlık dolayısıyla huzursuz da olmuyor, gelince hemen emziriyorum. Bu bir sorun olur mu diye endişeleniyorum.
Bir de gündüz 3 kez uyuyor her uykusu 1 saat.
Son gündüz uykusuna 5te yatırıyorum 6 gibi kalkıyor ve 8-8.30 arası gece uykusuna yatırmaya çalışsam da genelde yine 1 saat sonra uyanıyor ve 11e kadar uyumuyor. Ne kadar uykuya döndürmeye çalışsam da fayda etmiyor. Gece zaten en az 5 kere kalkıyor emip uykuya dalsa da 3 ya da 5 civarlarında yine uykuya direniyor 1 saat uyuyamadığı oluyor. 7-7.30 gibi de uyanıyor sabah. Uyku süresi çok az geliyor bana. Aynı haftalarda olanlar sizde uyku ve beslenme durumu nasıl?
H

Hilal S.

8 Ocak 2026 16:03
kızım 4 aylık gündüz yarım saat-1 saatlik 3 veya 4 uyku yapıyor ortalama 3 saatte bir besleniyor 9-10-11değişiyor gece uykusuna geçiyor ama sizin gibi gece cok sık uyanıyor maalesef emmek istiyor 5-6 kez uyanıyordur sabah 9 gibi de artık tamamen uyanıyor geri uyumuyor yani aslında normal gibi düzeniniz bu ay için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir