16 Aylık Yürümüyor
302 görüntüleme
Z
Zozan Z.
5 Aralık 2025 12:55
Erkek bebeğim 16 aylık oldu ama hala yürümüyor. Koltuklara çıkıyor iniyor bir yerlere tutunup kalkıyor ama adım atmıyor ayakta sabit bir dakika durabiliyor yürüme arkadaşı ile yürüyor elini tutup yürütüyorum ama elimi çektiğim an kendini yere bırakıyor uzun süredir öyle normal midir .
T
Tuğba B. ..
5 Aralık 2025 13:13
Benim 2 çocuğumda 18. ayına doğru yürüdü merak etmeyin genetik olabiliyor biranda bakmışsınız yürümeye başlamış
Z
Zozan Z.
5 Aralık 2025 13:16
Teşekürler Tuğba hanım bende biraz yavaştan endişelenmeye başlamıştım
S
Sevilay S.
11 Aralık 2025 11:59
Benim oğlumda aynı şekilde. Aylarıda aynı Dr bi sıkıntı yok dedi yürür dedi bekliyoruz
A
Azra I.
4 Ocak 2026 19:16
Benim kızımda aynı şekilde dizlerinin üstünde yürüyor kendisi yürümeyi bilmiyor elinden tutunca yürüyor bıraktığım an kendisini yere atıyor
K
Kader K.
6 Ocak 2026 14:43
Benim oğlum da 17 aylıkken yürüdü. Şimdi 21 aylık. Sevdiği biseyi gösterip yürümesi için teşvik edebilirsiniz.
S
Sevilay S.
15 Ocak 2026 23:23
bebeğniz yürüdü mü merak ettim de
Z
Zozan Z.
18 Ocak 2026 00:45
Merhaba sevilay.Bebeğim 17 aylık oldu evet yürüdü yürüyor dediğim de hani biz çağırınca bazen geliyor yürüyebiliyor ama emeklemeyi tercih ediyor yavaş yavaş tam yürümeye başlar diye düşünüyorum benim oğlum çok heyecan lı bir çocuk ve her şeyi oyun zannediyor gel dediğimizde 10 adım atıp heyecandan düşüp emekliyor 😃
S
Sevilay S.
3 Şubat 2026 22:44
zozan zerey merhaba. yürümesine sevindim umarım bizimki de yürür dizleri üstünde gidiyor ama hala bağımsız adımla ma olmadı
A
Arzu.G
3 Şubat 2026 22:51
Ayağa kalkabiliyorsa tutunup ,elinden tutunca yuruyorsa ya da koltuk kenarlarında geziyorsa hiç endişe etmeyin azicik cesarete ihtiyacı vardır bı anda kalkar yürür .biz oyunlastirarak teşvik etmiştik farkına varmadan yürüdü oyun olunca da korkup oturmadı o cesaretle de yürüdü gitti
S
Sevilay S.
4 Şubat 2026 19:26
ayağa kalkıyor tutunarak yürüyor . dizlerinin üstünde yürüyor. elinden çift el tutunca yürüyor ama tek elle tutunca ve kendi kendine yürümüyor aşırı tedbirli düşmekten korkuyor. 18,5 aylık oldu
K
Kübra
17 Şubat 2026 02:20
ayağa kalkıyor tutunarak yürüyor . dizlerinin üstünde yürüyor. elinden çift el tutunca yürüyor ama tek elle tutunca ve kendi kendine yürümüyor aşırı tedbirli düşmekten korkuyor. 18,5 aylık oldu
M
Melike g.
22 Şubat 2026 00:06
Benim kızımda aynı şekilde dizlerinin üstünde yürüyor kendisi yürümeyi bilmiyor elinden tutunca yürüyor bıraktığım an kendisini yere atıyor
A
Azra I.
22 Şubat 2026 00:09
Bence gitmenize gerek yok evet 2 ay oldu yürümeye başlayalı diz üstünde yürümek de sayılır ve ben şunu farkettim bana göre diz üstünde çok yürüdüğü için şuan çok aşırı derecede düşmüyor daha sağlam yürüyor endişe etmeyin şuan kaç aylık ve neler yapabiliyor
M
Melike g.
22 Şubat 2026 13:48
13 aylık şu an çok şükür alkış bay bay falan var koltuktan tutunup kalkıp sıralıyor. Desteksiz 3 adım falan atıyor. Allah korusun bu şekilde yürümesi gelişimin de gerilik falan var mı diye düşündürdü