16 Aylık Yemiyor Seçici

44 görüntüleme
D

Dilan S.

2 Şubat 2026 10:06
Oğlum 16 aylık iştahsız ve gerçekten çok yoruldum bu durumdan. Sürekli oyunla dikkatini dağıtarak vermeye çalışıyorum. Kahvaltı zaten tam eziyet bazen kızıyorum yeme olayı gün boyu beni de etkiliyor kafama çok takınca ona da sinirleniyorum. Kilosu düşük zaten ona takılmıyorum artık ama isteyerek çok az şey yiyor kabul etmem lazım iştahsız olduğunu ama o kadar yoruldum ki şimdiden ve ileride ne yapacağım hiç bilmiyorum. Benim gibi iştahsız ve her şeyi yemeyen bebeği olan anneler ne yapıyor? Çok üzülüyorum ve ona sitem ediyorum

:((
A

Arzu.G

2 Şubat 2026 10:11
Kahvaltı dediğinize göre yumurta reddi diye düşünüyorum.benim oğlum çok uzun süre yumurtaya direndi yediremedim o dönemde irmikle pişirip ceviz falan ekleyip verdim bazen tadını bastirsin diye labne ekledim yumurtayı hissettirmeyecek ne varsa denemiştim pankekler mucverler aklınıza ne gelirse . irmikle tadı daha hafif geldi sanırım sorunsuz yedi bir süre. Sonra yavaş yavaş bizimle sofrada az da olsa yemeye başladı.istahsiz bebeğe napsaniz yemiyor bazen ama değiştire değiştire sunmaya çalışın yine de olmuyorsa kendinizi yipratmayin değerleri düşmeyecek kadar alıyorsa vitaminini endişe etmeyin
D

Dilan S.

2 Şubat 2026 10:19
Yumurtayı öyle tek yemiyor zaten tuzlu pernirli pankek bir iki tane yer mücver bazen ama peynir zeytin hiç yemiyor tatlı şeyler sevmiyor yani patates kızartması yapıyorum eline alıp sıkar bir iki ısırır o kadar çorba sever bazen meyve ana yemek de belli olmuyor ama ben o kadar yoruldum ki şu süreçten bir yere gitsem ya da biri gelse stres oluyorum çünkü kalabalıkta da yemiyor 😞 çalışıyorum bir de aklım hep onda kalıyor gerçekten o kadar isterdim ki iştahlı bir bebek olsun ama maalesef yemiyor yemiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir