16 Aylık Yemek Yemiyor

89 görüntüleme
E

Emine S.

14 Ağustos 2025 12:29
Kızım 16 aylık oldu nerdeyse bir aydır sadece emmek istiyor iştahı pek yok kan ve d vitamini kullanıyoruz değerleri düşük değil doktor 2 yaşa kadar kullanıyoruz dedi çok az yiyor yumurtayı sade haşlanmış yediremedim peyniri pek yemiyor sabahları bir yumurta yerse yiyor bazen o da ya omlet ya da pankek olarak zeytin ve salatalık yiyor başka da bişi yok akşam yemeği de öyle pek yemiyor bazen açlıktan uyuyamıyor o zaman bir şeyler yediriyorum ne yapacağımı ne zaman yedireceğimi şaşırdım
M

Merve N.

17 Eylül 2025 12:26
Benim oğlum da 17 aylık ek gıda ilk etapta çok istekliydi ama pütürlüye geçince iş değişti öğürmeye kusmaya başladı ailem korkuttu hep püre yaptım istemediği zaman zorlamalar oldu bizde maalesef ve çocuğun yemekle ilişkisi kötü. Düzeltmeye çalışıyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum asla ağzını açmıyor vercem çıkarıyor kendi bike ağzına atsa çıkarıyor. Bu sefer aç kalıyor gelişmiyor diye yine zorluyorum birkaç kaşık. Ama nafile. 5 aydır aynı kiloda
E

Emine S.

17 Eylül 2025 12:55
Bizde 17 aylık olduk bugün hala aynıyız hiç püre vermedim ben haşlayıp eline vermeyi deneseniz sebzeleri falan benimki de memeye düşkün oldu emzirmemeye çalışıyorum aç kalıp yemesini sağlamaya çalışıyorum ama bir yere kadar işte

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir