16 Aylık Yemek Reddi
374 görüntüleme
N.
31 Temmuz 2026 22:42
Kızım zaten ek gıda başladığından beri çok iştahlı bir çocuk değildi, dönem dönem beni hep zorladı ama son bir haftadır o kadar çok büyük red yapıyor ki, ağzına bir kaşık bir şey verdiğimiz de feryat ederek ağlıyor adeta. Yemiyor da ağzında kalıyor; dişlerine bağlamak istiyorum ama hiç bu kadar tepki vermezdi. O kadar zor durumdayım ki, ekran veren bir anne değilim, ekran vermeyi 3 yaşından önce düşünmüyorum. Sosyal bir çocuk kitapla vs oyunla yemek yerdi şimdi hiç istemiyor var mı bu durumu yaşayan anneler 🥺 tavsiyelerine talibim.
E
Eda A.
31 Temmuz 2026 22:56
Benim bebeğimde 14 aylık ablamın bebeği de 16 aylık bizde bu durumu yaşıyoruz. Kilo alışları çok yavaşladı ve yemek seçiyorlar su ve karpuzla bütün günü geçirecek kadar red ediyorlar. Sıcaklardan ve gelişimsel geçici bir döneme girdikleri için olacağını düşünmüyorum.
A
Ahsen A. ..
5 Ağustos 2026 00:35
İlk azıları çıkıuor olabilir çıkmadıysa eğer bizde 15 aylıgız geçen haftalarda sadece çilek karpuz la günü geçiriyordu bide emerek 2 azı dişi birde ön kesici aynı anda çıkarmış şimdi biraz daha rahat sma uyku sorunları başları bir haftadır gece çok geç uyuyor
S
Sinem Y. D.
Premium Üye
14 Ağustos 2026 14:03
Bu konu ile ilgili doktor veya ergoterapi destegi alanlar oldu mu ? 16 aylik bebegim birebir ayni durumda. İlk azılari gecen ay cikti, kopek disleri beyazlamis ama 2 haftadir agzina sert olmayan tek bi lokma sokmadi. Corba yogurt immmkansiz yani. O yuzden dise de baglamiyorum disten olsa soguk seyleri istemez mi?
Yükleniyor...