16 Aylık Uzun Süren Gece Uyanması
100 görüntüleme
N
Neslihan U. ..
25 Ocak 2026 06:39
16 aylık oğlum geceleri farklı saatlerde uyanıp 2 saat kadar uykuya geçemiyor huzursuzluk aglama vs yok emiyor bırakıyor dönüp duruyor ama uyuyamıyor üstelik yeni bir şey de degil 1 yaşından beri ara ara yapıyor bu aralar iyice arttı azı dişleri çıkıyor ona veriyorum ama var mı bu gibi bir durum yaşayan aramızda acaba

Cagla K.
25 Ocak 2026 08:50
Ben 🙌🏼 bizde de kopek disleri geliyor fakat ben disten sebep oldugunu dusunmuyorum. Dis olsa huzursuz huysuz oluyorlar. Bizimki de gozu kapali alkis yapiyor. Ayni sizdeki gibi donup duruyor. Yatagin basina yatirdigim cocugun nerede uyandigi belli degil artik.Gun icerisinde fazla mi uyarana maruz kaldi acaba diye dusunuyorum bende :(
N
Neslihan U. ..
25 Ocak 2026 09:24
Bilemedim inanın işin içinden çıkamadım zaten yani gün içinde öyle kalabalık ses ekran tarzı bir durum söz konusu degil benimle ya da kendi kendine oyun halinde ama dil gelişimi ve yürüme koşma zıplama tırmanma derken baya bir gelişime halinde oluyorlar ondan mı oluyor diye her ihtimali düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum maalesef

Cagla K.
25 Ocak 2026 10:13
Yuksek ihtimalle gelisimden. Her seyi de o kadar iyi anliyorlar ki :) aman sadece ondan olsun diyor insan. Ben akisa biraktim, sizde birakin. Sadece uyku saatleri konusunda esnek degilim. O sasarsa her sey sasacak gibi geliyor. Gece uyansin okey ama aksam uyku saati yataga girilecek. Uzmeyin kendinizi. Ne sureclerden gectik, bunu da oyle dusunun ;)
N
Neslihan U. ..
25 Ocak 2026 10:37
Tabii tabii gelişimden olsun varsın geçecektir illa ki teşekkür ederim çok ☺️