16 Aylık Oğlum Ateşli Şuan !

24 görüntüleme
G

Gamze A.

18 Ağustos 2025 15:45
Bilgisi tecrübesi olan varya yazsın lütfen. 38,5 görüyoruz ılık duş aldırdım calpol verdim normale döndü. Şimdi birden bire yine yükseldi 38,5 tekrarladım duş ve calpolü. Suan uyuyor 38,2 ne yapmam gerekir ?
E

Eda M.

18 Ağustos 2025 15:52
Ateşi takip edin eğer düşüz olmazsa acile gidin bence enfeksiyon olabilir gibi geldi
G

Gamze A.

18 Ağustos 2025 15:59
Dün Yeşilköy sahıle gittik çocuklar denıze gırmıs oynuyordu tutamadık halıyle ağladı vs. Suda oynadı bır de oncesın de dondurma yemıstı onunla alakalı olabılır mı acaba üşüttü mü ki. Bıraz daha düşmezse goturecegım son çare hastaneye
S

Seçil .. K.

18 Ağustos 2025 17:34
18 aylık oğlumda bi kaç gün önce ateşlendi 1 gece ben kontrol etmeye çalıştım ateşi ama ilaç etkisi geçince tekrar çıkıyodu doktora gittik 40 derece ateş doktor böyle gönderemem sizi bi gece yatış verelim takip edelim dedi kan sonucu temiz ama ateş 4 gün sürdü ve doktor tahminen covid ya da başka bir virüs olabileceğini söyledi bizde ateş oncesi bi nişana gitmiştik sizde kalabalıga girdiyseniz tahminen virüstür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir