16 Aylık Meme Düşkünlüğü

275 görüntüleme
A

Aslı A.

31 Temmuz 2026 13:14
Arkadaşlar 2 aydır memeye fena düştü benim oğlum. Yani gün içinde saat başı emmeye geliyo boş boş emiyo vermezsem ağlıyor. Oyuncak oynamıyor tüm gün kucağımda gezmek istiyor. 1 dk kaybolsam ağlıyor. Bu yaşadığımızı yaşayan var mı :/
B

Birgül Y.

31 Temmuz 2026 13:21
Benim oglum 14 aylik benimkide ayni anneme bile gitmiyo .lavobaya girsem kapinin onunde agliyo yanliz degilsoniz bu bir surec hepsi gececek zamanla ben boyle teselli edeyorum kendimi
H

H. N.

3 Ağustos 2026 21:05
Merhaba benimde en başından beri böyleydi meme emmekten ne uyku kaldı bende nede onda yemek yeme isteği. Bende 18 e kadar dişimi sıktım ve memeden kestim. Şuan 3. Gündeyiz suanlik her şey iyi kolay unuttu ama zamanla gorucez düzelecek mi
A

Aslı A.

4 Ağustos 2026 21:49
H. Nur
Merhaba benimde en başından beri böyleydi meme emmekten ne uyku kaldı bende nede onda yemek yeme isteği. Bende 18 e kadar dişimi sıktım ve memeden kestim. Şuan 3. Gündeyiz suanlik her şey iyi kolay unuttu ama zamanla gorucez düzelecek mi
Ay nasıl kestiniz ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum
H

H. N.

5 Ağustos 2026 20:54
Aslı Alan
Ay nasıl kestiniz ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum
Azalta azalta gittim açıkçası günde 4-3-2 derken bir süre öyle gittim bazen arttı bazen azaldı sonra meme istedikçe manipüle ettim aklına başka şeyler getirdim ilgisini çekecek şeyler gösterdim bu şekilde her istediğinde farklı şeyler göstererek dikkatini dağıttım şuan 6. Günümüz ve sancisiz güzel geçti. Memeyi gösteriyor sonra devam ediyor oyununa sanki burnu gözü gösterir gibi. Aslında bu kadar hızlı soğumasını beklemiyordum ama bende şaşkınım  keyfimiz yerinde ama
Burçin

Burçin

5 Ağustos 2026 21:19
Benim bebeğimde 15 aylık aynı şekilde davranıyor ama şunu farkettim hep yeni diş çıkaracağı zaman bunu yapıyor bu dönemde de bıraktırmak çok zor malesef cesaret edemiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir