16 Aylık Meme Düşkünlüğü
275 görüntüleme
A
Aslı A.
31 Temmuz 2026 13:14
Arkadaşlar 2 aydır memeye fena düştü benim oğlum. Yani gün içinde saat başı emmeye geliyo boş boş emiyo vermezsem ağlıyor. Oyuncak oynamıyor tüm gün kucağımda gezmek istiyor. 1 dk kaybolsam ağlıyor. Bu yaşadığımızı yaşayan var mı :/
B
Birgül Y.
31 Temmuz 2026 13:21
Benim oglum 14 aylik benimkide ayni anneme bile gitmiyo .lavobaya girsem kapinin onunde agliyo yanliz degilsoniz bu bir surec hepsi gececek zamanla ben boyle teselli edeyorum kendimi
H
H. N.
3 Ağustos 2026 21:05
Merhaba benimde en başından beri böyleydi meme emmekten ne uyku kaldı bende nede onda yemek yeme isteği. Bende 18 e kadar dişimi sıktım ve memeden kestim. Şuan 3. Gündeyiz suanlik her şey iyi kolay unuttu ama zamanla gorucez düzelecek mi
A
Aslı A.
4 Ağustos 2026 21:49
Merhaba benimde en başından beri böyleydi meme emmekten ne uyku kaldı bende nede onda yemek yeme isteği. Bende 18 e kadar dişimi sıktım ve memeden kestim. Şuan 3. Gündeyiz suanlik her şey iyi kolay unuttu ama zamanla gorucez düzelecek mi
H
H. N.
5 Ağustos 2026 20:54
Ay nasıl kestiniz ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum

Burçin
5 Ağustos 2026 21:19
Benim bebeğimde 15 aylık aynı şekilde davranıyor ama şunu farkettim hep yeni diş çıkaracağı zaman bunu yapıyor bu dönemde de bıraktırmak çok zor malesef cesaret edemiyorum
Yükleniyor...