16 Ay Uyku Gerilmesi

52 görüntüleme
A

Aysel G. Ö.

7 Ağustos 2025 00:54
16 aylık erkek bebeğim 4 gecedir şiddetli bir ağlama ile uyanıyor ve hiçbir şekilde sakinleşmiyor. Normalde emziriyorum fakat gece bu da yetmiyor. Kaka sayısı ikiden teke düştü acaba aç mı kalıyor? Siz hep bu yaştaki bebeğin açlıktan kalkmayacağını söylüyorsunuz ama anlamlandıramıyorum. Evde klima kullanımı var acaba gaz mı diyorum o da rahatlatmıyor. Gece uyanıp 2-3 saat ayaktayız ve bu süre zarfında da açlıktan kalkmadıysa acıkıyordur. Fakat gece beslemesi yapmıyorum. Ne yapmalıyım çok çaresiz hissediyorum artık
Beyza E.

Beyza E.

7 Ağustos 2025 01:21
Gece ağlaması ile kakası bağlantılı olmayabilir. Ağlamanın nasıl olduğu önemli, sabah uyandığında geceki olayları hatırlıyor mu? Ağlaması hiç durmadan bir şeyden korkmuş gibimi? Terleme gibi şeyler var mı? Uykuya kaldıktan ne kadar süre sonra oluyor?
A

Aysel G. Ö.

7 Ağustos 2025 04:01
Şu döneminde o kadar iletişim kuramadığım için geceki olayları hatırlayıp hatırlamadığını bilemiyorum. Ağlaması acı çekiyor gibi geliyor bana. Terleme bazen oluyor. Uykuya daldıktan 3 saat sonra diyebiliriz ama oğlum zaten hala çok sık uyanıyor:( kaç gündür uyumuyorum ve artık benim de sinir sistemim zarar görmüş durumda
K

Kardelen O.

10 Ağustos 2025 10:52
15 aylık kızım gece deliksiz uyurdu simdi uykuya geçiş saati degisti 2 3 buluyor gece uykusuna geçmesi diş agrisi varsa diye ilaçta verdim bir iki gün ama yok oturup oynamak istiyor gülüyor yatağından cıkıp odayı geziyor galiba uyku gerilemesi var yada çalıştığım icin beni özlüyor bilemiyorum ikisinin arasında kaldım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir