16 Ay Uyku

250 görüntüleme
M

Mine ..

Premium Üye
29 Ağustos 2026 23:38
Oglum 16aylik oldu uyku duzeni degisti gece uykusuna gec geciyor surekli agliyor geceleri uyumak istemiyor surekli uyaniyor neden kaynakli olur gecici bi donemi 2 haftadir boyle
O

Ozlem

30 Ağustos 2026 00:40
Kızım 16 aylık bahsettiklerinizi bizde yaşıyoruz dişten kaynaklı oldugunu düşünüyorum.
S

Semaa

30 Ağustos 2026 01:30
23 aylık hala aynı sorun devam ediyor 15 aylıkken başlamıştı azalmadan devam ediyor
M

Mügem

30 Ağustos 2026 02:25
bizde aynı sorunu yaşıyoruz benim oğlum da 16 aylık ve uyku düzeni çok bozuldu. 10 da uyutuyorum ama sürekli uyanıyor kaç defa uykuya geçirmeye çalıştığımı bile bilmiyorum. Şuan saat 02.25 ve hala uyumadı.
M

Mehves

30 Ağustos 2026 02:52
14 aylığız ve yaşına girdiğinden beri böyle

Çözümü olan olursa bol dua ederm
G

Gizem D.

30 Ağustos 2026 11:31
Benim de oğlum 3 gün önce 16 aylık oldu ve birkaç haftadır tek uykuya geçtim. Geçen ay uykuları çok bozuk ve geç saate kadar uyumuyorken yavaş yavaş düzene girdi gibi. Gündüz 12 ye kadar bekletip öğle uykusuna yatırıyorum 2 saat en az uyuyor sonrasında akşam 9a kadar bekletiyorum uykuya geçişi kolaylaştı saati öne çekildi. Tabi bunu her zaman başaramasam da sürekli saatli takip etmeye çalışıyorum gündüz uykusunu 3 saati geçirmemeye çalışıyorum.
M

Mine ..

Premium Üye
30 Ağustos 2026 11:34
7 ayindan beri tek uyku yapiyioruz gunduzlrri tek sorun gece uykusuna gecerken ki sıkınti aglama surekli
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir