16 Ay Kabızlık
146 görüntüleme
A
Aslıhan B.
31 Ağustos 2026 17:10
Selamlar kızım 16 aylık . Cok zorlanarak cok az kaka yapabiliyor. Kakası taş gibi sert değil ama yine de cok zorluyor onu. Dulcosoft veya dupalac kullanan var mı? Bu tür süreç yaşayanlar nasıl geçirdi acaba
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 20:57
Dulcosoft kullandım hala kullanıyorum. Allah bu ilacı üretenden razı olsun. Biz 3 aydır kullanıyoruz (dr önerisi ve kontrolünde) çorba içse bile taş gibi kaka yapan bebeğim patates yese bile rahat yapıyor.
A
Aslıhan B.
31 Ağustos 2026 20:58
Dulcosoft kullandım hala kullanıyorum. Allah bu ilacı üretenden razı olsun. Biz 3 aydır kullanıyoruz (dr önerisi ve kontrolünde) çorba içse bile taş gibi kaka yapan bebeğim patates yese bile rahat yapıyor.
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 21:00
Cok sevindim işe yaramasına.. kimi kullanmış ve fayda etmemiiş. Ben de şimdi başladım inş düzelir. Siz düzenli kullanıyorsunuz anladıgım .. hiç bıraktıgınız bir dönem oldu mu .. bırakınca geri mi kabız oluyorlar
A
Aslıhan B.
31 Ağustos 2026 21:02
Oldu maalesef ki 1 hafta sonra aynı şekilde sert dıskılamaya döndğk sonra geri başladık. Doktor tekrar önerdi çünkü bizde makat çatlağı vardı. Klasik dışkıyı yumuşatmaya yönelik önerilerle (beslenme önerileri) probiyotik önerdi.
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 21:03
Yani biz de rutin kullanacagız o zaman. Doktoru önerdi fakat birkaç dışkılama takip edeceğiz. İnanın ne ekmek ne türevleri beslenmesne de cok dikkat ediyoruz lifli gıdaya agırlık verdik asla değişmiyor dışkılama. Probiyotik ne önermişti
H
HafsaÖ.
31 Ağustos 2026 21:03
Yani biz de rutin kullanacagız o zaman. Doktoru önerdi fakat birkaç dışkılama takip edeceğiz. İnanın ne ekmek ne türevleri beslenmesne de cok dikkat ediyoruz lifli gıdaya agırlık verdik asla değişmiyor dışkılama. Probiyotik ne önermişti
A
Aslıhan B.
31 Ağustos 2026 21:05
Belli olmaz belki de sizin çabuk çözülür. Bigaia önerdi ismi bugiya olmuş ancak bulamadık , onun yerine trubiotic önerdi onu kullanıyoruz
Yükleniyor...