1,5 Yaş Sorunları

54 görüntüleme
F

Fatma Z. T.

4 Ağustos 2025 10:01
Merhabalar bebeğim 17 aylık olmak üzere. Çok fazla mızmız oldu çok fazla ağlıyor. Çok yoruldum. Ayrılık kaygısının evet pik yaptığı dönem ama babasıyla aynı odada değilsek aramızda mekik dokuyor. Bi o oda bi bu oda. Afedersiniz tuvalete bile giremiyoruz kapıda ağlayıp nöbet tutuyor. Oto koltuğunda oturmuyor kucağımıza alıyoruz durmuyor. Çok çok yoruldum. Başkasının yanına da gitmiyor. Sizlerde durum nasıl?
A

Ayşe N. Y. ..

6 Ağustos 2025 19:52
Biz de 14 ayligiz ve son 1 aydır bu dedikleriniz başladı. Baba da bile durmuyor çoğu zaman. Çok yoruldum ben de. Ama fark ettim ki ben ne kadar ilgi gösterirsem o kadar rahatlayıp az da olsa kendi kendine evde bir şeyler yapmaya başlıyor. Ben kendimden uzaklastirirsam da daha çok bana yapışıyor
F

Fatma Z. T.

7 Ağustos 2025 20:51
Yani gerçekten hep beraberiz, bi etkinlik yapmak istemiyor herşeyden uzaklaştı. Şiödi bi de anneanne evindeyiz iyice düzeni değişti.
A

Ayşe N. Y. ..

7 Ağustos 2025 20:59
Allah yardımcınız olsun. Biz genelde evde yalnız oluyoruz ya da gidip 1 hafta anneanne de kalıyoruz kalabalık ortam da. Cocuk ya hep ya hiç durumuna maruz kalıyor biraz. Benzer sorunları yaşayanlardan duyduklarimdan yola çıkarak her gün serin vakitler de dışarıda 1 saat zaman gecirmesini sağlayacağım. Umarım işe yarar, belki siz de denemek istersiniz
F

Fatma Z. T.

10 Ağustos 2025 20:09
Biz de dışarıda geziyoruz, gerçekten çok faydalı oluyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir