1,5 Yaş Sorunları
54 görüntüleme
F
Fatma Z. T.
4 Ağustos 2025 10:01
Merhabalar bebeğim 17 aylık olmak üzere. Çok fazla mızmız oldu çok fazla ağlıyor. Çok yoruldum. Ayrılık kaygısının evet pik yaptığı dönem ama babasıyla aynı odada değilsek aramızda mekik dokuyor. Bi o oda bi bu oda. Afedersiniz tuvalete bile giremiyoruz kapıda ağlayıp nöbet tutuyor. Oto koltuğunda oturmuyor kucağımıza alıyoruz durmuyor. Çok çok yoruldum. Başkasının yanına da gitmiyor. Sizlerde durum nasıl?
A
Ayşe N. Y. ..
6 Ağustos 2025 19:52
Biz de 14 ayligiz ve son 1 aydır bu dedikleriniz başladı. Baba da bile durmuyor çoğu zaman. Çok yoruldum ben de. Ama fark ettim ki ben ne kadar ilgi gösterirsem o kadar rahatlayıp az da olsa kendi kendine evde bir şeyler yapmaya başlıyor. Ben kendimden uzaklastirirsam da daha çok bana yapışıyor
F
Fatma Z. T.
7 Ağustos 2025 20:51
Yani gerçekten hep beraberiz, bi etkinlik yapmak istemiyor herşeyden uzaklaştı. Şiödi bi de anneanne evindeyiz iyice düzeni değişti.
A
Ayşe N. Y. ..
7 Ağustos 2025 20:59
Allah yardımcınız olsun. Biz genelde evde yalnız oluyoruz ya da gidip 1 hafta anneanne de kalıyoruz kalabalık ortam da. Cocuk ya hep ya hiç durumuna maruz kalıyor biraz. Benzer sorunları yaşayanlardan duyduklarimdan yola çıkarak her gün serin vakitler de dışarıda 1 saat zaman gecirmesini sağlayacağım. Umarım işe yarar, belki siz de denemek istersiniz
F
Fatma Z. T.
10 Ağustos 2025 20:09
Biz de dışarıda geziyoruz, gerçekten çok faydalı oluyor.