1,5 Yaş Katı Gıda Reddi ve İshal. Ne Yapılmalı Katı Gıda Herşey Hiç Eline Dahi Sürmez

75 görüntüleme
Ö

Öznur Ş.

4 Aralık 2025 10:18
İshal, katı gıda reddi
B

Bükre G. G.

10 Aralık 2025 22:35
Benim oğlum da 16 aylık iki haftadır hiçbişey yemek istemiyor aç bıraksam da yemiyor emmek istiyor kaşığa asla ağzını açmıyor kan tahlili yaptırdık kansız çıktı o da iştahsızlık yapıyormuş sizinde enfeksiyon olabilir bence kan tahlili yaptırın
Ö

Öznur Ş.

11 Aralık 2025 13:02
Teşekkürler bilgiler için yaptırdık temiz ve bir sorun çıkmadı o yüzden hiçbir ilaç vitamin gereği duymadılar. Uzun zamandır katı gıdayı bıraktı bir türlü düzeltemedim halâ. Doktor tavsiyesi de alamadım değerler normal yapacak bişey yok dendi. Yani yemiyorsa yemiyor yemesin denmeye getirildi bilmiyorum bende ne yapacağımı
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

12 Aralık 2025 08:47
Merhaba; ishalde sıvı takviyesi katı gıdadan çok çok çok daha önemlidir. Bol bol su, emzirme devam ediyorsa emzirmeye devam edin. Israrcı olup besin reddini kalıcı hale getirmeyin.Ek gıda reddine dair yazım hem burda hem instagram profilimde var. Yardımcı olacaktır.

https://www.instagram.com/reel/DPmQae9CH59/?igsh=YWUzOWNranVnYmlv

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir