1.5 Yaş Anne Sütünü Kestim
183 görüntüleme
Z
Zeynep K.
1 Eylül 2026 21:30
1 hafta oldu hayla arada istiyor ne zamana kadar sürüyor bu durum bitti diyince ağlıyor sonra dikkati dağılınca unutuyor o anlık. Ek gıda yemediği için bıraktık. Düzeldi Ek gıdası
S
Sümeyra
1 Eylül 2026 22:41
Aynı durumdayız biz bak memeler piş piş yapmış diyerek unutturduk şimdi gelip meme dediğinde sadece ona bakıyorum tepki vermiyorum kendi kendine ellerini göğsüne koyup piş piş diyor. Emen çocuk görünce istiyor genelde uzak duruyorum emen çocuktan 😀 arada aklına geliyor ama dikkatini dağıtmak eskisinden daha kolay artık
S
Sümeyra
1 Eylül 2026 22:42
Aynı durumdayız biz bak memeler piş piş yapmış diyerek unutturduk şimdi gelip meme dediğinde sadece ona bakıyorum tepki vermiyorum kendi kendine ellerini göğsüne koyup piş piş diyor. Emen çocuk görünce istiyor genelde uzak duruyorum emen çocuktan 😀 arada aklına geliyor ama dikkatini dağıtmak eskisinden daha kolay artık
Z
Zeynep K.
1 Eylül 2026 22:43
Sizin ki kaç yaşında ☺️ çok zormuş bırakması
S
Sümeyra
1 Eylül 2026 22:58
Sizin ki kaç yaşında ☺️ çok zormuş bırakması

Ceren
Premium Üye
1 Eylül 2026 23:25
merhaba başlık açacaktım ama size de yazayım madem konu açılmış kızım 15 aylık gece çok uyanıyor emmek için eskiden de böyleydi nasıl kestiniz sütten acaba
S
Sümeyra
3 Eylül 2026 07:14
merhaba başlık açacaktım ama size de yazayım madem konu açılmış kızım 15 aylık gece çok uyanıyor emmek için eskiden de böyleydi nasıl kestiniz sütten acaba

Ceren
Premium Üye
3 Eylül 2026 08:42
Merhaba biz doktor tavsiyesi ile kestik önce gündüzleri kesip bir şeylerle oyaladık önce annemlere gittik beni çok görmedi sonra tatile gittik etrafı incelerken yüzerken vs aklıma pek gelmedi geldiğinde ise memeler piş piş yapmış deyip ellerimi göğüslerime koyup salındım. Geceleri istediği her zaman emzirdim gündüz rahatlayınca geceleri azaltmaya başladım 9 kez kalkıyordu 5 saatte. Bu kalkmaların birinde emzirdim ikisinde su verdim şeklinde ilerledim sonra 1 emzirme 3 su derken 1 kez kalkmaya başladı onda da su verip pişpişleyince yattı. İlk 3 gün çok zor. Başarı ve sabır diliyorum
Yükleniyor...